SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.03.18. 19:27 arvisura

TEREPSZEMLE, VAGY ERŐFITOGTATÁS?

 

Sokak számára lehet megdöbbentő, hogy  a palesztínokkal szemben agresszor Izrael állam, aki sakkban tartja a Közel-Kelet jelentős részét, – erőfitogtatásra vetemedett.
 
Az izraeli légi – és űrerők – (Zroa Haávir Vehahalal) két, első ránézésre civil küllemű felderítőgépe 2010. március 17-én átrepült Magyarország fölött. Kétszer megközelítették a ferihegyi nemzetközi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távoztak.
 
Simon Perez nem a levegőbe beszélt, amikor a magyarok megvásárlását emlegette. Szállunk rendelkezésére?
Mit keres a magyar légtérben a NATO-tól független, idegen ország gépe? Erre állítólag engedélyt adott a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) Légiközlekedési Igazgatósága. Milyen alapon és milyen érdekből?
Miért hallgat a Honvédelmi Minisztérium, akik forint milliárdokat pocsékoltak a Grippenekbe? Egy légvédelmi gyakorlat keretében a sólymok padlóra küldhették volna a betolakodókat.
A HM annyit mondott, hogy diplomáciai engedélyek birtokában voltak itt Khonék.
 
De nézzük meg közelebbről ezeket a gépet.
Ránézésre, mint egy polgári repülőgép.
Az IASF-nak három ilyen Gulfstream V típusú, speciális kialakítású, elektronikai felderítési feladatokra (SIGINT) használatos, Nahson Sávit (Úttörő Üstökös) kódnevű gépe van jelenleg. Törökországot, Bulgáriát és Romániát érintve repült be Magyarország fölé szerdán a háromból két gép.
 
Az "elektronikus porszívónak" is nevezett, egy tankolással több mint tízezer kilométer megtételére képes, különleges felderítő gépek több száz kilométeres távolságból képesek lehallgatni minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel.
A Magyar Nemzet szerint, ha párban repülnek - ahogy az szerdán is történt -, akkor a sugárforrások földrajzi helyzetének pontos meghatározása sem okoz ezeknek problémát.
 
Kérdezhetjük jogosan: miért nem gyakorolnak a Szaharában, vagy a Colorado völgyben? Miért jöttek ide Magyarország fölé, és miért éppen a választások finisében?
A lerongyolódott, és Irakban „honvédő” Honvédelmi Minisztérium, a szlovákok előtt haptákban álló Külügy, az illetékes légihatóság mit akart demonstráltatni?
Ezek a gépek képesek vaksötétben, nagy magasságból is tökéletes munkát végezni. A kérdés tehát: miért éppen nappal, és miért éppen alacsony magasságban?
És ha minden a legnagyobb rendben volt(mint Sukorónál, Sávolynál, BKV-nál) miért nem tájékoztatták a lakosságot, hogy „kedves” izraeli információs kommandót röptetinek egy békés ország polgári reptere körül ?
 
Izraeli kémrepülőgépek magyarok lakta terület fölött gyakorolnak. Megmutatták magukat!
Nem nehéz kitalálni melyik politikai szervezetnek, érdekcsoportnak használhat egy ilyen erődemonstráció. Ennyi erővel legközelebb bombázók is gyakorolhatnak, vagy H1N1 vírusszóró biofegyveres robotgépek is? Nincs ennek az országnak felelősen gondolkodó kormánya, önbecsülése??
Miért kell beengedni egy szövetségen kívüli, tehát ellenséges kémrepülőgépet? Vagy ez már benne foglaltatott az IMF hitelüzlet titkos záradékában?
 
A zsidó állam budapesti nagykövete, Aliza Bin-Noun, nem válaszolt az MTI kérdésére, hogy milyen „rutinfeladatot” hajtottak végre a gépek március 17 -én Magyarországon. A nagykövet nem tudta megmondani a gyakorlat célját, mert nem volt beavatva a részletekbe.
 
Az, hogy miért válhat Magyarország egy militarista állam gyakorlóterévé egyszerűen nem vagyok képes felfogni. Az izraeli nagykövet pofátlanul még beszólt a médiának: szerinte a csütörtöki Magyar Nemzetben megjelent hír mögött Izrael ellenségei állhatnak. Miért is kellene nekem izrael barátjának lenni alapból?
 
Tönkretett hazámban szóvá tehetem-e Tisztelt Aliza Bin Noun, hogy haditechnikájukkal húzzanak el oda, ahol tárt karokkal várják Önöket boldog emberek! Ne gyakorolgassanak, ne demonstráljanak a hazámban! Nem szeretnék a palesztínok sorsára jutni!
És ha a FIDESZ illetékese is felébred, mondjon pár keresetlen szót. Ez folytatódik májustól is?
 
 
Újsághír: a Honvédelmi Minisztériumot nem értesítették az izraeli kémrepülők megjelenéséről.
Szekeres Imre, aki a honvédelmi minisztérium vezetője (Papp János, az egykori Veszprém megyei hóhér munkatársa és tanítványa) meg sem lepődött, hogy a magyar légteret védők mélyen aludtak, ahelyett, hogy rakétával lehívták volna az idegen repülőgépet.
Vagy ennél jóval többről van szó?
Táborfalván állítólag civilre vetkőztetett izraeli katonák vannak a laktanyában. Aki ottkörül lakik körülnézhetne. Posta Imre írja, hogy csapatösszevonást gyakorolgatnak, de nem magyarok!!!
"Nem magyar csapatokat vonnak ott össze, ebben elég bizonyos vagyok! Hogy is van ez? Melyik országban élünk? Ki is ez a Szekeres és miért is él még? Milyen Magyar Honvédségről beszélünk?
Milyen NBH-ró, IH-ról, katonai Hírszerzésről van szó? Hazaáruló bagázs!
Készüljetek az aktív honvédelemre, de ne várjátok, hogy majd egy zsidó mondja meg nektek, mi legyen az irány.
 
Ahogy elnézem a Jobbik volt szóvivőjét is, erős gyanú gerjedt bennem, hogy erősen érintve van ő is a héber származási kérdésben. Értékrendje és magatartása, fizimiskája ezt a gyanút erősíti, de szeretnék tévedni, mert a Nemzetbiztonsági Kabinet nyilván utána nézett ennek.
De ha már itt tartunk, elmondom, hogy a minap egyik parlamenti képviselő-jelöltjük mondta, hogy a csapatban sötétség a köbön és a vezérkart már belülről vizsgáztatják és egyelőre csak Vona Gábor ment át a rostán, ő viszont úgy van megvezetve a cionbölcsektől körülvéve, hogy ebből nem tud szabadulni. Ennyit egyelőre erről. Tegnap kapott információk szerint a Fidesz besegített a LMP-nek egy kicsit cetligyűjtésben. Zsidesz, ugye? Erről beszélünk mi már rég. Egypárt- rendszer van és valójában a zsidók vannak a háttérben, de nem kicsit!"
 
Mit tehetnék ehhez hozzá? Hány párt is van tulajdonképpen ebben az országban? Földön vizen, levegőben aktiválódnak a zsidók?

1 komment

Címkék: képtelenség izraeli erőfitogtatás kémrepülő istenkísértés


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr71850470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMM2 2010.03.20. 22:06:28

Az az ötlet is felmerült hogy a Tubes radar leszavazása miatt volt az erődemontráció hogy lám-lám mégis kell az nekünk.
Ami így is van, csak nem oda a város közelébe.
Egyébként bennem az is felmerült hogy hányszor lehettek ittt a röpcsik amiről nem is tudunk.És csak most buktak le, lehet hogy direkt.
süti beállítások módosítása