SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2011.07.04. 15:32 arvisura

A rákbetegség gyógyítható


„Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi, a füves ember és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából, ill. Lébényből üzeni tisztelettel:

Emberek! Ébresztő!!
Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!
Az immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű (képen) +körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja töményen, stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!
A hús, és a stressz savasít!
A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, az önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Egyéb terápiák minden betegség ellen:
- pozitív gondolkodás, derű, vidámság
- légzésterápia
- reflexzóna masszázs
- mozgás
- és még sok más!
Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik!
A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!

Az "Orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét. Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell. Leginkább természetgyógyász területen keressétek!
Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I., Mária Treben: Gyógyteák, stb.

Ennyit megtehetünk értük.
APRÓ KÉRÉS:
Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is. Minden rákosra gondolva, emlékezve. Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak! A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább. Hinni sem kell benne. Csak nem kell restnek lenni a jóra. NE maradj közömbös!”

www.gyogynovenyhatarozo.hu/

 

A mai napon (2011. július13.)  kaptam a következő anyagot:

Fontos információ a DAGANATOS betegségekkel kapcsolatban...

Üdvözlöm!

Tekintettel arra, hogy Magyarországon elkeserítően nagy számban történik daganatos megbetegedés,
küldenék Önnek egy weboldalt, melyen hasznos információkat talál az Imune nevű készítményről, ami egy német doktornő Dr. Keywan Grashoff kutatásainak eredménye. A készítmény a daganatos betegségek kezelésére használt legismertebb összetevők mellett ( pl. béta-karotin, C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin, szelén ) tartalmaz egy új hatóanyagot is, melynek a neve asztaxantin, ami jelenleg a legerősebb sejtvédőként van nyilvántartva a világon.
A honlap címe:

http://bit.ly/imune--astaxanthin
Nagyban segítené a munkánkat, ha továbbküldené másoknak ezt a levelet, hogy minél több emberhez eljusson.
Amennyiben kétségei lennének, nyugodtan mutassa meg orvos ismerőseinek a honlapot!


További szép napot kívánok Önnek!
Dr. Nagy Ferenc

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyítás természetgyógyász rákbetegség


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr473038623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása