SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.01.28. 11:46 arvisura

FOGÓDZÓK NÉLKÜL

Mindenek előtt elnézést  a rendszeres Olvasóktól. Itt élek Magyarországon, a sorsnak köszönhetően (és hála) bérből és fizetésből. Igyekszem munkahelyi kötelmeimnek  eleget tenni, ezért évzárás - évnyitó körül kicsit több munka van, mint általában. Gondolom így van ez sok helyen.

Összegezgetünk a magunk módján, mint a kukázó, aki a budai milliárdos soron képes fejreállni a politikai elit udvarosai által kitolt kukában. A hatalomból kikerült szemétből kell akkumulálódnunk. Itt a végeken nincs távhő, nincs 5 %-os ÁFA. Véglényeket szeretne belőlünk csinálni a levitézlett pártkompánia. Éltetik is önmagukat április 11-ig. Már összeálltak a listák. A kutyát nem kérdezték meg, hogy egyik-másik futóbolondot miért kell bebetonozni, vagy ilyen módon mentesíteni a köztörvényes eljárások alól. Gumigerincű hölgyeink és uraink közül az országos kegyeltek a pártlistán másznak be a törvényalkotásba. Még egy esélyt- Magyarországgal szemben. A tegnap eseménye, hogy önálló vélemény miatt a Fidesz nem jelöli  Mádi Lászlót. Jön a diktatúra, és Orbán nem szeretne ellentmondásos figurákat. Szép jövő elé nézünk! Fehúzták a százmilliós kéglitket Ők is, és nem akarnak adózni. Ez az "új generáció". Felcsúti fociakadémia meg világválság egyszerre gyerekek!! És ez ellenzékben! Magyarok ébresztő!

Gyurcsán a Kapcsolat.hu (Táncsics Alapítvány) blogjában a csodavárók közé sorolta a magyarokat. Szerinte a csoda bennünk van. Nem hagyhattam szó nélkül ekkora lózungot:

881639 (bejegyzés kódja)
"A változás bennünk zajlik és az önmagunkkal való küzdést jelenti." Ez egy megvezetett ország (nép). A szocializmus építésébe belefáradtak- kapcsolati tőkéjükkel és 1989 utáni "jó időben, jó helyen" taktikájukkal szerencsés túlélők. Onnan tanácsokat és közhelyeket könnyű osztogatni. A szólás szerint "mindenki a maga sorsának kovácsa" - ha van rá lehetőség. A csodavárás ebben gyökerezhetne. "Sors nyiss nekem tért"- mondja József Attila. A XXI. század Magyarországa a következmények nélküli törtetés terepe. Messzemenően egyetértek abban, hogy ezen a gazdasági és erkölcsi alapon álló politikai közszereplők semmit NE ÍGÉRGESSENEK. Etikátlan. 
A hatalom megkaparintása eleddig nem járt hátrányokkal egyetlen résztvevőnek sem, és mint leírtam, a balfácánkodásoknak sem lett semmi következménye. Ez az igazi rombolás, mert az egyszerű emberek lelkét égeti szét. Új alapokra kellene helyezni a hatalom és az emberek viszonyát, de ehhez pillanatnyilag nem látok megfelelő számú elkötelezett, jó képességű, felkészült magyar embert. Ahogy Európa, (lásd a papíron maradt Madridi célkitűzések), úgy hazánk is csak sodródik a Világban végbemenő folyamatokkal. A szárnyalások (szóban, látványos tárgyiasult marhaságokban) tönkreteszik a környezetet, elembertelenítik az egyént, pusztítják a Föld értékeit. "A csodák bennünk vannak", igaz. Csak soha nem volt agresszívabb a kizsákmányolás, ilyen kézzelfoghatóan nem volt igazolható, hogy ember embernek a farkasa. Egyéni önös érdekek, klikkek, lobbik, álcázott civilek. Millió a forma, de a lényeg őskori. Minél többet megszerezni, ha kell bunkós bottal is.-"
 
Egyértelműen a Fidesz szavahihetősége, és ígéretei ellen szól a Gyurcsány poszt. Bagoly mondja (Öszöd után) a verébnek. Hiteltelenek párbaja folyik.
Elöregedő országban az első roham a nyugdíjasok kegyeiért indult. Nyugdíjkatasztrófáról harsog az MSZP szórólapja, nyugdíjcsökkentéssel riogat. Mindkét párt aláírást gyüjtöget, mert a lakosság több mint 52 %-át jelentik az idősek. Meghatározó szavazóbázis.  
Senki ne felejtse,hogy melyik párt vette el egyetlen tollvonással a 13. havi nyugdíját!
Szóval elindult a cirkusz. A kalapos királynő szövetségre lépett valamelyik SZDSZ-el.  A LMP (Lehet más a politika alíg hallatja  hangját (kampánypénzekről szóltak). A Jobbik mindkét rivális nagyobb párt részéről kapja a pofonokat.. .és vannak még párocskák...
A második forduló után jól ismert népboldogító, megöregedett politikusok vonulnak be az Országházba, és folytatódik a "kinn a bárány, bent a farkas" játék. Velünk.
 

Szólj hozzá!

Címkék: választás előtt orbán gyurcsány kampány


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr851708717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása