SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2011.06.18. 10:37 arvisura

"Ez a föld, melyen annyiszor apáink vére folyt..."

Egy kedves ismerősöm hívta fel figyelmemet erre a történelmi atlaszra. Még mi (Magyarországon) sem így tanultuk az európai történelmet. Népek jöttek - mentek, birodalmak épültek és összeomlottak, a magyar (hun) fennmaradt.

Jóval később tudhattunk a kettős honfoglalás elméletről, alíg két évtizede került nyilvánosság elé  a hun 24-es törzsszövetség (Arvisura).

Az István király által kezdeményezett "befogadó nemzet" ma mindenki jobbágyaként viselkedik. Tűri a befogadottak általi megaláztatásokat, nyögi a másoknak juttatott, soha semmivel meg nem szolgált előjogok, a pozitív diszkrimináció keserves terheit.  Az élősködő Európa hatodrangú polgárokká züllesztette ezt a népet, és a fennhangon hirdetett emberi jogok ürügyén belső ellenségeket pénzelve emészti el. Egyenlők vagyunk, és ennek alapja csak a munka, csak a tudás. Nem negyedbérre van jussa egy magyarnak. Semmi nem indokolja, hogy vízfejű politikusok hússzoros bérért vakítsák idegen parancs szerint a kisemmizett embereket!

Kattintson a képre!
 
Nagyon érdekes és tanulságos végigtekinteni ezt az oldalt! A megjelenő Európa térkép alatt megtalálhatók az egyes államok nevei. Valamelyikre rákattintva, azonnal egy piros vonal fogja körbe az adott államot.
 
Bal oldalt az évszázadok vannak feltüntetve. Alulról felfelé haladhatunk a mai állapotig.
 
Javaslom, hogy különösen a mai "nagypofájú" államok /pl. Románia, Szlovákia, stb., sorsát, alakulását kísérjük kiemelt figyelemmel, s a saját szemeinkkel győződhetünk meg róla, hogy semmi sem igaz Szlovákia, Nagy Morva Birodalomból "eredő" jogfolytonosságából, vagy abból, hogy a románok a dákok utódai, amire Dácia "jogutódjaként"" Románia hivatkozik!
Mindkettő hosszú - hosszú évszázadokkal ezelőtt a mély homályba veszett, amikor még a szlovákok sem, meg a románok sem voltak a világon, s a szerbek ugyanúgy.
 
Ezen a szemüvegen át tekintve Trianon - ra, hát..... mocskos, igazságtalan "békét" kényszerítettek ott ránk, és szabdalták Magyarország élő testét darabok, amiről még ma sem "illik" beszélni, mert hát az "ősrégi" szomszédok nagyon érzékenyek.... és mi !?
 
Mi miért nem lehetünk érzékenyek a történelmi tények birtokában!?
Ez nekem, meg sokunknak nem újdonság, ám ettől még az ottani iskolákban ezeket a hamis tanokat verik a gyerekek fejébe. El lehet képzelni, hogy egy - magyar - történelem iránt /is! / érdeklődő, arra fogékony, magyar érzelmű felvidéki, vagy székely-magyar gyerek mit érezhet, amikor a dákóromán mesét, meg a morva birodalom "folytonosságát" kötelezően be kell magolnia.
 
A sovoniszta, náci jelzőkön gondolkodóknak figyelmébe ajánlom: 
a mellékelt térképet nem magyarok készítették!

Szólj hozzá!

Címkék: történelem európa magyarság szerbek hazugságok morvák dákok


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr952994528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása