SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.07.11. 08:15 arvisura

FOGÓDZÓ ÍNSÉGES IDŐKBEN

Nagyon sok magyar ember a fogyasztói társadalom bűvöletében, az egyél-igyál, szaporodjál véglények mintáját követve él. Elhitetik vele a média segítségével, a tönkretett oktatási rendszerben, hogy csak egy poszem a hatalmas gépezetben, akinek minden jöttment pénzhatalom, nemzetközi hiénaszervezet meg tudja mutatni a helyes utat. Legelőször az országot szabdalták darabokra, a "módszerváltás" után közös tulajdonainkat kótyavetyéltették el a pártállami csökevényekkel, most természeti kincseinket igyekeznek megkaparintani. El próbálják hitetni az emberekkel, hogy itt Kun Bélák, Rákosi Mátyások, Hornok, Bhőmök, meg a szépen csengő magyarosított nevű kettős állampolgárok eszére van szükség. Kirabolva az ország, ezer négyzetméteres lakásbirodalmakat építenek a fölöttünk uralkodók, többmilliós havi jövedelmet vágnak zsebre, pár év alatt milliárdokat kerestek a nyomorúságunkon, és ők a liberálisok, a bal oldal.

Nem kellene végre észhez térni a magyarságnak?

Fogódzónak bemásolom a száműzött Wass Albert gondolatait, és hozzáfűzöm az Arvisura kutatók levelét, hátha érthetőbb lesz: itt nem felzárkóztatás folyik, hanem megnyomorítás, leépítés. Ne a pártok handabandáit figyeljük, hanem lássuk egészben, amit Magyarországnak el kell tűrnie ebben a "demokrációban".

„Akik azt gondolják, hogy elég magyarságunkat azáltal bizonyítani, hogy magyarul beszélünk, azok még nagyon sokat kell tanuljanak ám, amíg emberszámba veszi őket Isten és a világ. Maga a nyelv csupán természetszerű velejárója annak a roppant örökségnek, melynek hordozói és őrzői vagyunk, s mely örökséget idő multával tovább kell adjuk a fiataloknak, hogy életünknek értelme lehessen.

Magyarnak lenni azt jelenti, hogy mindig egy lépéssel előbb lenni a járatlan vadonban, amit jövendőnek nevezünk. Nyomot taposni nem csak magunk, de mások számára is. Új utakat keresni, ahol a régiek megszűnnek, vagy eltérni a kitűzött iránytól. Magasra tartani a szabadság fáklyáját s az igazság iránytűje mellett haladni előre, keményen, konokul és csüggedés nélkül. Ez a magyar feladat, amit őseink magukkal hoztak a Kárpátok medencéjébe. Példát mutatni másoknak, erőben, kitartásban, jóságban, bölcsességben, emberszeretetben, megértésben és türelemben. Példát mutatni az emberi felelősség vállalásában. Ennek a magyar felelősségtudatnak nem szabad elvesznie a legszörnyűségesebb világégésben sem.” - (Wass Albert)
 

 

" A MAGYAR GÁRDA még nem lopott soha senkitől, nem vert agyon tanárokat, nem szúrt le sportolókat, nem erőszakolt meg nőket, gyerekeket, nem fenyegetőzött ásókkal, kapákkal… stb. Akkor mi is a BŰNE? Az, hogy megvédi azokat az embereket, akiket sem az állam, sem a törvények, sem pedig a politikailag befenyített rendőrség (SÜN!) NEM véd meg!

Félelmet keltenek? Kikben? A bűnözőkben, hazaárulókban? Hát csak féljenek is! Épp itt az ideje! Az emberek nagy többségében nemhogy nem vált ki félelmet a MAGYAR GÁRDA léte, hanem éppen ellenkezőleg: megnyugtatja őket és biztonságérzetet ad számukra. Vajon kik vannak túlnyomó többségben, azok, akik félnek, vagy azok, akik helyeslik?
Ha a MAGYAR GÁRDA felvonul, azt be kell tiltani, de bezzeg a buzifelvonuláson vonagló, közerkölcsöt és közszemérmet sértő melegek azt csinálnak, amit akarnak, és még akkor nem is beszéltem a Siófokon és más településeken is zajló cigányvonulásokról, amik nyíltan magyarellenesek és félelemkeltőek! Ezt lehet? Milyen kicsinyes, beteges, hazaáruló politika része mindez?
Ezért mondják egyre többen és egyre határozottabban,hogy : „MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!”

Ezért kell végre kimondanunk,hogy „NE BÁNTSD A MAGYART,MERT PÓRUL JÁRSZ!”
Kérjük vissza az elhazudott történelmünket, az ellopott országunkat! El a kezekkel a MAGYAR GÁRDÁTÓL!
MAGYAROK! A nyugdíjuktól lassan megfosztott emberek, a bűnözőktől rettegő öregek, a munkanélküliségbe züllesztett férfiak, az adósságtól szenvedő családok, a terror alatt tartott pedagógusok, értelmiségiek, diákhitelből fesztiválozó diákok: ÉBRESZTŐ!

Mindez csak azért történhet így, mert mi eltűrjük. Mert soha nem mondjuk ki, hogy ELÉG VOLT!” A HAZÁÉRT MINDENT,A HAZÁT SEMMIÉRT!” "
 

A matróna pártvezetőnő a vidék megvédésére új önkéntes rendvédelmi szerveződést javasolt. Ezek szerint a rendőrség működésével és ígért megerősítésével  komoly baj van? A létező polgárőrségek hobbyszervezetek?

Az elvtásnő csak nem a munkásőrség újratoborzásán, vagy cigánykommandók szervezésén töri a fejét?

(Zárójelesen: egyetemi felvételkor plusz pontok ha terhes a nő, plusz pontok ha halmozottan hátrányos, majd erre jön az állami ösztöndíj. Így kell mesterségesen "értelmiséget" gyártani, a tehetségesek diplomáját lezülleszteni).

Szűkebb pátriámban a honvédség toborzótáborokat szervezett kimondottan cigány fiataloknak. Ha a fejlett haditechnikát nézem, ahhoz nyócosztály nem elég. Ha bajba lenne az ország, valószínű ők nyernék a futóversenyt.

Nagyon hasonlít ez az eljárás arra, amit az USA csinált a Mexikóból átszökött családokkal. Ha a családfő aláírta  a hadseregbe való önkéntes belépést, akkor a családtagok amerikai állampolgárságot kaphattak, Őt meg vitték  Közel-Keletre, Afganisztánba, Irakba. Sokan koporsóban tértek haza.

"Nem egyszerű süllyedő hajón patkánynak lenni" - (egy lovas ellentengernagy rémálma)

2 komment

Címkék: igazmondás 2009 hazaszeretet hazaárulás hazugságok


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr571239890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mm455367 2009.07.13. 20:12:19

"Kérjük vissza az elhazudott történelmünket, az ellopott országunkat!"

NEM KÉRJÜK! KÖVETELJÜK!
És ha nem megy szép szóval még mindig ott a másik módszer...

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.07.13. 23:30:58

A sok szájhősködés és ígérgetés sokaknak adott időt a pecsenyesütögetésre. Ennek ellenére a kapkodás és esztelen cselekvés, a harag és gyűlölet sehová nem vezet. Azt írja Wass Albert:
"Példát mutatni másoknak, erőben, kitartásban, jóságban, bölcsességben, emberszeretetben, megértésben és türelemben. Példát mutatni az emberi felelősség vállalásában"
Sokat és értelmetlenül vesztettünk, fogyatkozunk. Ne legyünk öngyilkosok, mert nem csak belső féreg rágja az országot, hatalmas a külső éhség is erre a földre.
süti beállítások módosítása