SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2008.12.07. 09:29 arvisura

MEGASZ(T)AR

Lépre mentek rengetegen, néhányszáz milla befolyt a szombat esti műsor kapcsán. Két reklám között felbőgött a magyar kulturiszonyat, dolgozott a technika ezerrel, a studió közönsége pedig okkal - ok nélkül úgy visongott, mint akiknek elfogyott a gyógyszere.

Laposra sikerült, mint a tepsi, és oda is égett.

Nemes egyszerűséggel egy pénznyelő automata az egész Megasz(t)ar!! Már a múlt hét szombaton beindították a szavazógépet. A sok naíva (fiúkra lehetett szavazni!!) nyomja az sms-t ezerrel, tízezerrel, hadd gyüljenek a milliók. Határon túlról euróért is. Nem jobb lenne félretenni a gázszámlára, a karácsonyi ajándékra emberek?

Ilyen lecsóért kár kifizetni a konzervdobozt. A talmi csillogás mögött piszok jó üzlet, tiszta haszon van. A korban is előrehaladott zsűri is megér egy-két szót.

Kekecjakabot nem illik botfüllel eljátszani. Aki jó pénzért mindent bevállal, kevés pénzért semmit, az ebben az álsztárokkal, vackokkal tele mellékutcás celeb világban miféle értéket képviselve játszik főmegmondó szerepet? Visszakézből még nem kapott (?!) Mesterokoska egy másvilág. Világszínvonalat emleget, ami csupa káprázatból (ezzel együtt hazugságokból és pillanatnyi happyből) áll. Globalistaként  (a megénekelt világválság árnyékában) meg is futtatta a  királyi családot. A művésznő és rockpapa nagyobb empátiával és talán színpadhoz jobban értő emberként mondott véleményt.

Ha volt giccs a Mikulásnapi döntőcskében, akkor az: a káprázat illúziójáért elpazarolt ezer kilowattok és műnyálas dalok mellett (ki szerkesztget ilyen balfácán módra számokat, s főként ki oszt ki énekesekre angol süketelést, miért tologatja a hangmérnök Krisztián énekénél a potmétert?) a zsűrire kiosztott "mentsük meg Viktorkát!" szerep. Átlátszó és ízléstelen játékot találtak ki a furfangos "zsebmetszők". Hányingerünk lehet attól, hogy a pénzünkért sem várhatunk el semmit.

-Szavazzunk! Szavazzunk! Kedves Tyllatilla! (Az udvari bohócoknak ezek szerint igen nagy a mozgásterük.)
És szavaztak a palira fogottak. De minek?  Egy embert  "megment" a zsűri. Igen, mert rekedtes Viktorkát az 5-6 év próbálkozás, nem kevés szülői háttér ellenére szerintem a közönség megküldte volna: "Back in USA".
A zsűri is érezte, hogy a Fekete bárány nagyon közel áll a közönséghez, ezért egyetlen mentőövet sem adtak Neki. 
Ennyire eltávolodott volna a tömegek józan ítélőképessége és az uborkafára felrakottak elit ízlése?

 

Az ítészekké előlépett zsűri áldásos lobbitevékenysége kiejtette a Krisztiánt, akinek tízszer nagyobb jövőt jósolok, mint Viltorkának - aki danolgasson angolosul, hagyják békén a magyar Hymnust! 
Tehát szavazgattunk, s a pénzünk ellenére nem azt a kappant lőtték ki, amelyiket szerettük volna. December 20-án kár is megrendezni a Megasztár döntőjét. Szerintem a győztes "le van zsírozva". Nomen est omen= Viktorka.


Szegény Fekete Dávid! Legalább egy nemes versenyben lehetett volna második. Remélem az emberek füle és szeme nem a zselézett szélkakasokra van beállítva, s az élet Dávidot és Krisztiánt igazolja majd. 

Íme ismét bebizonyosodott: SEMMIT NEM LEHET EBBEN AZ ORSZÁGBAN TISZTESSÉGESEN MEGCSINÁLNI.
 

1 komment

Címkék: megasz(t)ar pénzrablás ócska bagázs


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr94808826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fássy Péter · http://fapevama 2008.12.07. 12:21:25

Szia Barna !
Olvastam a blogodat a Megasz/t/ar-ról.
Maximálisan egyetértek vele, mélységesen felháborított bennünket is ez a döntés is. /A korábbi is hasonló érzéseket váltott ki belőlünk: Lüszike. Neki sem ott lett volna a helye, sem az életkora, sem a viselkedése, sem a teljesítménye alapján. Nála is sokkal jobb énekesek estek ki./
Lakatos Krisztián ezerszer jobban, könnyedebben énekelt, mint bármely másik versenyző. A zsűri azért választotta biztos befutónak "Viktorkát", mert tudta, hogy Viktor és Dávid közül valószínűleg Dávidot juttatta volna tovább a "közönség", feltételezve, hogy ez a szavazás nem valami bunda dolog, mert az eredményről, és a hiteles állásról semmilyen információnk nincs.
Az is furcsa volt, hogyy míg Friderikusz Viktorra szavazott, Krisztián kiesésekor állva tapsolt. Talán a kiesésnek örült, vagy ezzel ismerte el Krisztián nagyságát? Kicsit visszás volt.
Egyébként szerintem is mi vagyunk a hibásak. Nézzük a "Megasz/t/ar-t, szavazunk, lehet, hogy átvernek bennünket, utána meg bosszankodunk az igazságtalanságokon. Mások meg röhögnek rajtunk, mert bezsebelik a pénzt a silány, méltatlan, színvonaltalan produkcióért. És arról még nem esett szó, hogy hányszor fordult elő, hogy nem, szólt a mikrofon, nem volt ott a fejgép világítása, nem azt mutatta a kamera amit látnunk kellett volna, stb. stb. stb.
Egyszóval egyetértek a cikkeddel, nagyobb nyílvánosság előtt is meg kellene jelentetni.
GRATULÁLOK !
Baráti üdvözlettel: Fássy Péter
süti beállítások módosítása