SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2011.03.19. 10:10 arvisura

AGGYÁ LAKÁS HÉ !

Még év eleje van, amikor a vállalkozóknak, dolgozóknak egy része már adóbevallás formájában gyónt a mindenható államnak.  "Pártunk és kormányunk" büszkén hirdeti: van miből álmodni. Fitogtatja is óriási reform-ötleteit az uniós-ülepsmirglizés alkalmával: "Mit teszünk mi roma ügyben?" címmel.
Kitűnően állunk!- nyilatkozza Szíjjártó (feledékeny jövedelmű) Péter. Sikeresek az uniós elnökségből adódó tivornyák, és mádámkoslatások.  Össze van bennem kavarodva  minden. Már a kétharmados parlamenti arányt is háromkettednek érzem. Egy Obánról szóló könyv címe sejlik: A putrisor villáiból a gödöllői porfészekig.

A minap, a volt szolnoki ingatlanmenedzser, Farkas Flóris népzenész a vízüggyel írt alá szerződést 2000 cigány foglalkoztatásáról. Ezzel semmi gond.
Melyik államtitkár illetékes abban, hogy legalább 200 000 magyar munkába állításáról a kamerák és firkászok nagy nyilvánossága előtt a magyar képzett munkások foglalkoztatásáról szóló valódi megállapodást aláírjon?

Érkezett egy e mail. Köröztetik az interneten azok a dühös emberek, akik nem tudják felfogni mi az Istent tudnak a cigányok (a tanuláson és a munkavégzésen kívül), amitől kötelezettségek nélkül ekkora előjoguk van MAGYARORSZÁGON?

"Újabb 400 roma döntött úgy, hogy ha nem kap a miniszterelnöktől ÚJ LAKÁST, akkor elhagyja Magyarországot. Kérdés: Te kapsz új lakást a miniszterelnöktől?

Pedig te dolgozol, ebből kifolyólag jövedelmed közel felét odaadod az államnak.És kapsz valamitérte?
Igen:
-Gyönyörű tűzijátékot
-Autópályát amiért fizethetsz (Önöknek építjük, az Ön pénzéből)
-Csodálatos lakáshiteleket (ahol csak 25% a hitel, ha minimum 400 000 Ft a havi jövedelmed).
-És nem utolsó sorban kapsz érte szép, új autókban közlekedő politikusokat, köztisztviselőket, akiket semmi nem érdekel saját magukon kívül.

Tehát ha lehet, ne dolgozz!
-Így előbb utóbb lesz szép Mercedesed!
-Lesznek több kilós arany nyakláncaid!
-Kapsz segélyt, még ha Mercedesszel is mégy érte!
-Kapsz ingyen jogosítványt! (láttatok már romát vezetni tanulni?)
-Szerepelhetsz jobbnál jobb műsorokban, hogy neked milyen kurva szar az életed.
-És ami a legfontosabb, kimehetsz Franciaországba, mert ugye te olyan rohadtul üldöztetve érzed magad.

De sajnos az már Európa, és nem biztos, hogy ott is megúszod munka nélkül!
Ugye mennyivel jobb nekünk! Ugye nem?
Persze, hogy nem!

Kérem tehát, hogy senki ne próbálja meg ezeket az embereket lebeszélni a távozásról. Hadd menjenek!
Fogynak legalább. És talán így a pénzedből nem lesz metálzöld Mercedes, meg arany nyaklánc a rasszizmust kiáltók nyakán.
Ők a szegény elnyomottak, akik ugyanolyan jogokat, sőt többet akarnak maguknak, de a kötelességeiket nem ismerik és a minimális emberi együttélés szabályait sem tartják be.Te, ha végig gürcölöd az életed, talán egyszer hozzájutsz egy saját lakáshoz. Ők INGYEN akarják tőled, a Te pénzedből, a Te befizetett adódból!"

(Két kiegészítés ehhez a küldeményhez:

  1. Nem csak a pénzünket, de a fizikai erőnket, a munkánkat veszik el a saját túlélésükhöz
  2. Milyen sok hasonlóság van a politikus és a cigány mentalitása között!?
    Gondolkodj rajta!)

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország kormány cigányok lakás kivándorlás


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr72752240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása