SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2011.01.24. 09:14 arvisura

SZÓCIÁLISÁN RÁMINTEGRÁLT

Létavértes közösségi oldala                                           Létahírek blog

Az én gyermekkoromban-hiába épült a szocializmus- akkora volt a szegénység , hogy nevelésből is a legolcsóbbat kaptam.
Ne hazudj! Ne lopj! Jó tett helyébe jót várj! Aki nem dolgozik, az ne is egyék!

Közben felnőttem, volt több gengszterváltás, ötven évvel előbbre vagyok, és már tudom, hogy az olcsó nevelést tisztességnek, íratlan erkölcsnek hívják. Én nem mentem vele sokra!

Nézzék meg a magyar jogalkotás hogy segíti azokat az emberkéket, akiknek még szoláriumra sem kell pénzt kiadni. Semmire sem költenek (tisztelet a SOK kivételnek!!), mert ami a gázsóknak van, azt csak haza kell vinni.
Ezt a képsorozatot Döme65 barátom küldte. Legszívesebben kiszögezném az önkormányzat falára. Borsodban az uzsorakamat elkerülése érdekében így segítette a rendőrség a cigányokat.
Gondolom  én meg  így tudnám segíteni a magyarokat, hogy értsék: mekkora lángelmék ülnek a hatalomban, és miért van itt ekkora adósság és drágaság.

Hülye aki  a lapátra támaszkodik, nem a farkára! Szocpol a lakás, szocpol az Élet!
Semmi új nincs ebben a képregényben!
Én azt hittem naívan, hogy az egyenlősdi és ingyenélés melegágya a szocializmus volt. Nem egészen! Akkor is vizet prédikáltak és bort ittak, de sok cigánynak, magyarnak volt munkahelye.

- Meg vót pírspektíva! - tódítaná a falu bolondja. A fogalmat ismerem, én nagy perspektívát még nem láttam.
MÁS:
A szellemi toprongyokkal soha nem akarok egyenlő lenni! Az arcátlanabb cigánya többet szed ki ma az állam zsebéből -kapitalista berendezkedés, versenypiaci körülmények, teljesítménybérezés, minőségbiztosítás mellett- mint aki nap, mint nap felelős, értékteremtő munkát végez, és reszket, ha nem tudja mit miből fizessen ki.
És Orbán Viktor szavakban most akar rákapcsolni, felzárkóztatni, mert ennek tapsikol az éhenkórász Unió!  Miniszterelnök Úr! Tekintsen ide a végekre. Bennünket zárkóztasson fel nagyobb havi állami appanázssal.
Hátrányt szenvedtünk sok tekintetben: a házunkat szüleink és magunk építettük, gyermekeinket mi iskoláztattuk, akik szakmunkások, diplomások lettek külön előnyök és ingyen kosztok, ingyen tankönyvek nélkül. Négyévenként csak egyszer szavazhatunk, még nincs kisebbségi önkormányzatunk, stb.


 

 


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország 2011 cigánypolitika törvények élősködők


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr722609058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása