SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.05.17. 19:30 arvisura

LIBERÁLISOK MAGYARORSZÁGI PÁRTJA

 

A tájékozottság elősegítésére!
 
MIT REJT AZ LMP?
(Valódi nevükön: Liberálisok Magyarországi Pártja, a Lehet Más a Politika csak beetető név volt). Jellemző az a nemzetközi diplomáciában páratlan eset, hogy az Egyesült Államok nagykövete még a választás estéjén felkereste őket abból az alkalomból, hogy bejutottak a Parlamentbe.
 
Körvonalazódik az LMP igazi arca is.
-Az LMP alapítója,  Schiffer András (1971). 1989-ben egyik tagja volt a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak.
1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának. 1996-ban lett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa, valamint 2004 és 2008 között ügyvivője volt.
Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer János 1994 - 2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke.
 
- Szabó Tímea (Budapest, 1976) magyar politikus, a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt közös listájának vezetője. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd később a Harvard Egyetem jogi karán tanult. 2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot. A Magyar Helsinki Bizottság adta ki minden évben a hazai menekültek sanyarú heylzetéről és a Magyarországon évről-évre fokozódó idegenellenességről, rasszizmusról és antiszemitizmusról készült jelentéseit, amin a nemzetközi sajtó aztán csámcsoghatott.
 
Várady Tibor, a Humanista Párt elnöke, a mindannyiunk számára szép emlékeket idéző Tarka magyar felvonulás és számos más erőszak- és megkülönböztetés-ellenes megmozdulás főszervezője, és az Amnesty International munkatársa.
 
- Rauschenberger Péter, a Védegylet munkatársa, 1994-től 10 éven át az egykori nagykanizsai szdsz tagja.
Lovasi András, (Schiffer András Barátja), a Kispál és a borz együttes frontemberét idén március 15-én Kossuth-díjjal tüntette ki a kormány.
 
- Richard Field amerikai üzletember, ingatlanvállalkozó (Park City Project) volt az egyik (nyilvánosságra hozott) főtámogatója az LMP kampányának. - Az LMP kampányarcai között ismert ex-SZDSZ-esek is feltűntek: Spitzer Gyöngyi Soma, Para-Kovács Imre, vagy Hajós András. Az ő nevük is fémjelezte annak idején a "Budapestnek Demszky kell" kampányt.
- Az LMP kampányfőnöke, Karácsony Gergely, korábban a szabad demokrata Horn Gábor kampánystábjában dolgozott.
 
Etikai vizsgálatot indított az SZDSZ (ha van még?) Kóka János ellen, mert a párt közleménye szerint a frakcióvezető az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika (LMP) kampányát. Az SZDSZ frakciójának munkatársai, Balogh Erika és Kátai Gábor voltak az összekötők az LMP és Kóka között.
 
Az LMP 228 pontból álló választási programját átböngészve, abban az egyház és a nemzet szavak 0-szor fordultak elő, míg a közösség és a család szavak 6-szor illetve 4-szer, de nem mint a társadalom értékhordozó alapsejtjei, hanem mint költséghelyek, a személy pedig 2-szer, de csak mint a liberális demokrácia vívmányainak jogosultja.
MIÉRT ENGEDJÜK, HOGY IDEGEN ÉRDEK SZERINT TÖRVÉNYT ÜLJENEK FELETTÜNK?
 
Minden tisztelet azoknak, akik vallásos meggyőződésük szerint viselik a sábeszdeklit (tőlük elnézést!), de akik ebből kovácsolnak tőkét, azoknak terepet kellene váltaniuk!
  
"A zsidó nép a tórai törvényt betartva "ne legyetek olyanok, mint más népek". amikor a keresztények fejfedőjüket leveszik a templomba való belépéskor, a zsidó ezt pontosan fordítva teszi..."
 
A Kárpát medencében ne változtassunk kalmár módjára erkölcseinken, szokásainkon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: lmp klónpárt


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr842010983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása