SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.02.22. 16:21 arvisura

MIKOR FOG ÍGY BESZÉLNI EGY MAGYAR MINISZTERELNÖK?

Kaptam, küldöm
John Howard - Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007
 
"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.
Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.
Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, .... tanuljátok meg a nyelvünket!
A legtöbb ausztrál istenhivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.
És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.
Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.
El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.
Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.
De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!
Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."
 
Mentől többünk olvassa és gondolja végig az ausztrál miniszterelnök érvelését, annál jobb esélyünk lesz, hogy a mi nemzetünk tagjai is újra megérezzük, hogy van gerincünk, hogy ugyanezt az igazságot kimondjuk és támogassuk.

 

Látjuk, az egykori fegyencek leszármazottai is -joggal- megválogatják kikkel hajlandók egy fedél alatt élni. Az idegen kultúrák átvétele, az idegen szokások és ételek erőszakos terjeszése a nemzet megfojtására való kísérlet (televíziók, újságok, filmek). Előbb magyarul kellene megtanítani a sok tőről metszett pösze és gajdoló balfácánt, hogy legalább a rádióból és televízióból ne kelljen  nap mint nap raccsolást, sukk-sükkölést, ordenálé stílust eltűrnünk.

A belénk sújkoltakkal ellentétben midenki származik valahonnan, és minden ember különbözik a másiktól. Ne próbáljanak jöttmentekkel és gazemberekkel, nemzetárulókkal egy kalap alá venni tisztességes embereket, akiknek Magyarország a hazájuk. Nem vagyunk kozmopoliták, nem vagyunk internacionalisták, hanem elsősorban magyraok vagyunk!

Ha egy goy Gyurcsány azt mondhatta, hogy "akinek nem tetszik ami itt történik, az húzzon el !", neki is ki lehet nyitni a szláv-bolgár ajtót, vagy akik nem tudják elfogadni a magyarság értékrendjét, azokat várja őshazájuk, legyen az Izrael (1948), vagy India, vagy bármely más, a magyarokra rátelepült náció anyaországa. Amíg előjogot, ingyenélést, egyetemi felvételi többletpontot, nyakló nélküli szociálpolitikát jelent a kisebbségi előjog, addig másodrangú állampolgár vagyok a hazámban.

Külön fizetnek a közoktatási törvényben előírt óvodába beíratásért, 3H-s egyik kritériuma a többlettámogatáshoz, hogy ne legyen több nyolc osztályos végzettségnél. Korcsokat akarunk?

Előbb a magyarság sorskérdései, és csak aztán a kisebbség. Megcsonkítva, szétrabolva, de a talpunk alatti föld évezredek óta magyar.

Akik ezt nem képesek megérteni, azoknak mi is fel tudjuk ajánlani a demokráciánk biztosította hatalmas nagy előnyt: nyitva vannak a határok, hagyják békén ezt a népet, ne szítsák az ellentétet, hagyják el az országot és boldogítsanak másokat! Akiknek annyira fontos az "elesettek" (élősködők) felkarolása, az fogadja örökbe és tartsa el őket! Az ne hírdesse a humanizmust aki a világ másik pontján jogot érez az öldöklésre!

Szólj hozzá!

Címkék: tolerancia hazaszeretet


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr671781239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása