SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.02.12. 22:53 arvisura

KOPASZTÁSI KÍSÉRLET HOLOCAUST ÜGYBEN

Gondolom minden jóérzésű embernek felfordult a gyomra arra a hírre, hogy 95 idióta az amerikai Illions államban, egy chicagói bíróságon pert indított a magyar MÁV Zrt, mint az 1944-es MÁV jogutódja ellen, mert a náci Németországba menetrendszerűen szállította a „halálvonatokon” a 473 ezer deportált magyar zsidót.
 
Első hallásra rossz viccnek tűnt, aztán egyre több hírforrás megerősítette. 66 év után az ingyenélésben élenjárók kinézték ezt a lepusztult kis országot (mert a MÁV helyett vesztés esetén a magyar államnak kell fizetni) és a vasúton elveszett értékekért és erkölcsi kárért mai értékben 8,9 milliárd amerikai dollárra tartanak igényt. (Már több állam vasúttársasága, gyárai ellen indítottak zsidó szervezetek pert, milliárdokat vittek el peren kívül is, de voltak sikertelen kísérleteik, pl: francia vasút).
8,9 milliárd USA dollár, az 1773 milliárd forint.
Ha ezekben az emberekben a felmenőik iránti legkisebb tisztelet lenne, és nem a pénzszerzés motiválná őket, akkor legalább a történelmi tények után kellett volna alaposabban utána nézzenek.
Karsai László (Yad Vashem magyarországi kutatócsoportjának vezetője), történész szerint a kereset tartalma pontatlan, felszínes, naptárilag tévedéseket tartalmaz, és ebből eredően a számadatok sem pontosak.
De nem csak a számokkal van baj.
 
Mióta illetékes egy chicagói bíróság (bár a magyar diplomácia is kivételes jogokkal ruházta fel az ENSZ útján az USA-t) ilyen képtelen indítvány befogadására.
A háborúban álló Magyarországról a Sztójay kormány irányította a zsidók deportálását. Ezért a népbíróság a felelősöket elítélte, és kivégezték őket.
66 évvel ezelőtt ezeknek a pénzsóvároknak valamelyik felmenője túlélte a kegyetlen népirtást. Most 1773 milliárdot kérnek jussként.
 
Ilyen alapon (olvasom az egyik poszton) a tatárokat, törököket, németeket, oroszokat is perelhetné a magyar állam, sőt mit szólna Nyugat, ha Trianonért, a gulágért (jut eszembe: hová tünt az orosz államadósság??), az  1956-ban beígért segítség elmaradásáért,  Recskért, a Szabad Európás kábítás következményeiért az emberek egy-egy csoportja anyagi követeléssel állna elő. Mennyit kérhetünk a környező államoknak  jogtalanul átrabolt  magyar földért, a föld mélyének kincseiért? Mennyit ér a Kárpátok?
 
 
Akinek módja van nézze meg ezt a négyrészes DVD-t, hogy megértse egy ország szétszedésének, kiírásusításának történelmi tényeit.
 
Képtelen hülyeség ez az egész. De a földgolyót lassan élhetetlenné tevő zsidóság egyes csoportjainak mohósága az ókor óta nem akar szünni.
Ezt a hatalmas összeget mindössze egy 15 oldalas „dokumentumban” írogatták össze. Ebben többek között azt állították, hogy a MÁV alkalmazottak kirabolták, sőt a vagonban agyonlőtték, majd a sín mellett elásták a kellemetlenkedő embereket. Ez akkora baromság, hogy csoda! A MÁV alkalmazottak még a háború idején sem viseltek fegyvert. A vonatok ugyan pontosan indultak és érkeztek, de ha nem így történik, akkor a gestapó a baktert, sorompóőrt, állomásfőnököt lövi agyon a helyszínen.
Az „aranyvonat” szállítmány Berlinbe indításában a magyar zsidók tevőleges segítséget nyújtottak, majd a világháború után a teljes szállítmány eltűnt az Egyesült Államokban, ahonnan tudomásom szerint hivatalosan semmi nem került vissza Magyarországra.
 
Ezt kellene pellengérre állítsák a túlélők leszármazottai. De nem tehetik, mert ahová az arany került, azok kicsit „vastagabb” és befolyásosabb zsidók. Ők mondják meg hány óra van a világon.
 
Most már csak az a kérdés ki vesz ekkora otromba pert komolyan? Biztató, hogy ebben a kezdeményezésben eddig nem hallatták hangjukat a hasonló kártérítési perekben mindig szerepet vállaló nemzetközi zsidó szervezetek (World Jewish Congress, a World Jewish Restitution Organization, a Jewish Claims Conference). Távol maradtak a kártérítési perekben elhíresült ügyvédek is.
 
1773 milliárd forint 66 évvel a holocaust után. Gyomorforgató számítgatás, ahol megpróbálnak egy nyolcadik bőrt is lehúzni a németek szervezte népírtásból, szinte üzletszerűen és megalapozatlanul.
A pénzszagot érző felperesi képviselet talán azzal kalkulál, hogy a MÁV-nak most nincs elég pénze jól felkészült amerikai ügyvédet fogadni.
Ha ebből per lesz, akkor ezerszer érdemes volna átgondolni a viszonosság elvét az Egyesült Államokkal szemben. És fel lehet vetni a „világ csendőre” mennyivel tartozik az örökös háborúskodással járó népirtás elszenvedőinek és a megöltek hozzátartozóinak. Nem csak a hatvanhat évvel ezelőtti távol-keleti hirosimai, koreai, vietnami, hanem a tegnapi, tegnapelőtti Közel-keleti Izraelt támogató, energiaforrásokat megkaparintó háborúkért.
 
A koppasztási kísérlet hallatán Feldmájer (MAZSIHISZ) mondott valami határozatlan mondatot, hogy nem helyesli a pert, de némák maradtak a nagy humanista igazságbajnokok (pl: Kertész Imre, Konrád György). Persze ez nem azt jelenti, hogy támogatnák a hiénákat. Az is lehetséges, hogy nem hallottak róla –ezt kizártnak tartom. Nálunk a hallgatás, beleegyezés. Ilyen taktikázás nem fogja a megbékélést szolgálni.
Várakozhatunk a magyar kormány véleményére.
 
A választási időszakban a hazai zsidóságot felkaroló szocialisták, a szavazatokat szállító MDF-esek, de főként a libsi SZDSZ nemigen számíthat népszerűsége szárnyalására. A Fidesz most is a diplomatikus semmittevést választja. (Likud Viktort köti valami megállapodás?)
A lakosság körében pedig ilyen hírek hallatán nem csodálkozom, ha nő a Jobbik népszerűsége.
 
A Chicago Bar-Tender portál kommentálói is elítélik az élősködő utódokat:
(Itt olvasható az angol nyelvű kereset)
A Népszabadság is próbálja portálján objektívre venni a figurát:
 

Egy alapos összefoglaló a hazai kárpótlásról, érdemes elolvasni:
http://hvg.hu/velemeny/20071209_holokauszt_karterites

4 komment

Címkék: kísérlet cionizmus holocaust élősködők üzletelők kopasztási netovábbja


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr351753587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sturm und durung 2010.02.14. 13:24:28

A magyar zsidóságnak az fáj, hogy mig a rendszerváltás után mindenki kapot vagyoni és nemvagyoni kártérítést, akit 45 és 89 között megkárosított az előző rezsim, tehát mindenki kapott kárpótlást az elkobzott házak után, elkobzott vagyon után, a politikai fogylyok a leült évek után - nem is keveset, minimum félmillió ft-t - az 56 -os, és más koncepciós perek kivégzetteinek utódai fejenként minimum 1 azaz egy millió ft-t a halottak után... az alatt a II. világháború alatt elhurcolt és megölt zsidók után 20.000 ft küldött ki az állambácsi az ezredforduló környékén...

valamiért a tömegesen megölt zsidók utáni kárpótlás, illetve a néhány láger túlélő kárpótlása nem fontos itt senkinek...

a zsidóság meg pont, hogy élhetővé teszi a földet, Izraelben például ott ahol semmi más nem volt csak sivatag sivatag sivatag, virágzó kibucokat teremtettek... ha megnézed Budapest építészetét, akkor az a 19. század és 20 század eleji építészet döntő többsége zsidó építészekhez fűződik, beleértve a Lánchidat és az Andrássy utat, most az egyébként zsidó származású magyar nobeldíjasokat nem is említve... de ha csak az Alföldi körorvosok áldozatos munkáját emlitem, és a tanárokét, akik zsidó származású magyarok voltak, mind-mind Magyarország épüléséhez és szépüléséhez járultak hozzá... de ez csak pár példa.

Sajnos a háborúban az a fajta gyülölködés, amit itt prezentálsz, kíírtotta azt a kézműves és iparos réteget, amely hozzájárult ahhoz, hogy magyarországnak erős gazdasági alapjai legyenek..

MIT MONDHATNÉK MÉG? LEGYEN ÁTKOZOTT MINDEN GYILKOS RASSZISTA, AKI NEMCSAK A MÚLTBAN, DE A JELENBEN IS MEGMÉRGEZI AZ ÉLETET AZ
USZÍTÁSÁVAL ÉS POFÁTLAN HAZUGSÁGAIVAL.

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.02.14. 14:17:21

A pofátlanságra nem lehet indulat nélkül reagálni. Nem általában a zsidó emberekkel van gondom (antiszemiták), hanem a piaci légy stílusuakkal. A pénzt mindenki szereti, de nagyon sok ember próbál dolgozni is érte. Az a felvetés, hogy a zsidóság felemás módon részesült a kárpótlásban, az elég pontatlan. Különböző jogcímeken történtek fizetgetések. Itt a HVG anyag:
hvg.hu/velemeny/20071209_holokauszt_karterites
Az átkozódással nem megy messzire, mert minden magyar embernek joga van identitása megőrzésére, szülőföldjének szeretetére és féltésére. Remélem ebben egyetértünk!

JonC 2010.02.16. 08:28:13

témába vágó cikk (a címe ellenére nem fröcsögés) -> raktalicska.hu/2010/02/15/hazug-zsidok/

kszabo 2010.02.23. 20:59:12

Minden a második világháború során ért sérelem és dicsőség elvesztette jogalapját a jugó háborúval - hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9lszl%C3%A1v_h%C3%A1bor%C3%BA
Európa közben cinikusan jól élt, virult és bedugta füleit.
süti beállítások módosítása