SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.12.04. 21:11 arvisura

KEZDŐDIK A ROSTÁLÁS?

A tél késik, valamennyit spórolunk a fűtésen. Ar emek elek kormányzópárt eresztékei már erősen recsegnek. A névleg SZDSZ frakció(?) segítségével ugyan  áterőszakolták a 2010-es "költségvetést ", szánalmas holnapokat ígérve önkormányzatoknak, párton kívülieknek, magukat magyarnak vallóknak. A Kókadt talpnyalók változatlanul ott csaholnak, tovább sorvasztva az országot. A pajeszes IMF uzsorások vigyorognak. eszükbe sem jut, hogy azoktól kell visszakérni a hitelt, akik felélték, ellopták. Magyarország nem eladó!

A Rákosi mutáns igazság-és rendészet pöszejakabja megérezte, hogy talpa alatt  ég a talaj. A magyarellenességnek ritka félresikerült példánya ez az egykori KISZjakab. Bajnai mélyhegedű hiába dícsérgette ezt a pártkatonát, nem lesz egyszerű újra hitelt adni a jogállamról szóló beszédnek. 

Vörös erőlködések ellenére a jog őrei dolgozgatnak. Újabb államtitkárt ítélt el a bíróság, polgámesterekből is akad már mutatóba 1-2, és Kolompár sem úszhatja meg. A volt sportminisztérium vezetői pedig canossát járnak a bíróságon. A BKV- Malév tótumfaktumját is leteperték. Újabb tízmilliót akart lenyulni a közösből. (Valószínű azok játszották ki a szarkát, akiknek nem jutott még több).

Néhány helyhatósági választás jelzi, hogy 2010-ben az MSZP sztárcsapat negyedének is nehéz lesz parlamenterré vállni. Simaarcú Mesterházi (Gyurcsány  szaktanácsadója a káoszteremtésben) miniszterelnökjelölt. A második helyen Lendvai senior ilDIKÓ. Hogy ez a múmia hol lesz 2022-ben, sejtem. Akkor miért kell hülyeségre pazarolni az időt!? A dolgok jelen állása szerint előbb lesz a falu bolondja akadémiai rendes tag, mint az MSZP újból komoly politikai tényező.

Mocskos és kölcsönös vádaskodásokkal telített kampányidőszakra lehet számítani.

A Fidesznek lesz könnyebb, mert csak a tényeket kell logikusan rendezze. De illúziója senkinek ne legyen! A politikai garnitúra cseréje sok embernek hozhat jót ott felül , de itt a végeken érdemben nem számíthatunk semmi jóra. Takarítani itt is lehetne.

Gyurcsány "elvtársék" Zhuslag árnyékában uralkodtak, s vettek el nyolc értelmes évet,  tőlem és millióktól. Gyurcsány volt az, aki  épp öt esztendővel ezelőtt agitált  a határon túliak  kettős állampolgársága ellen. Gyalázatos hazugságokat hírdettek, ami megbocsáthatatlan bűn volt és mély sebeket hagyott az igazi magyarságban.

Igaz tele volt a nadrágjuk, mert a magyar tömb egységesebbé tételével igencsak bele lehetett volna köpni a trianoni nemzetrabló nyugati hatalmak levesébe.  Folytatódik az ország javainak kirablása, a szomszédokhoz csatolt területeken pedig válogatott módszerekkel folytogatják a magyarságot. Európa (annak üvegpalotájába gyülekezett idióta vízfejűek) agyonmagyarázással mulatják az időt. Pedig az idő a magyarságnak fog dolgozni. ezért félnek a jött-mentek, ingyenélők, számítók az öntudatra ébredéstől.

JÖN A VÁLASZTÁS. Az MSZP számíthat a "robotokra".

Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot. A robot megkérdezi tőle:
- Mit kér, uram?
- Egy martinit.
- És mennyi az IQ-ja, uram?
-168.
Ezután a robot elbeszélget vele a fizikáról, az orvostudományról és az űrhajózástól. A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért később visszamegy a bárba. Újra martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 100.
Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról. A férfit azonban még mindig nem hagyja nyugodni valami, ezért harmadszor is visszamegy:
- Mit kér, uram?
- Egy martinit.
- És mennyi az IQ-ja, uram?
- 50.
 A robot közelebb hajol:
 - 2010-ben is az MSZP-re szavazunk, ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: mszp kutyakomédia


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr941574642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása