SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.06.05. 23:16 arvisura

Élhetetlen demokrácia II. Húsz év hordaléka

Ennyi hazugságot, rágalmat és képmutatást ritkán hallhat az egyszerű ember, mint az uniós választás hevében.

"Húzzunk bele!" , "újult erővel" - harsog az MSZP. Egy erkölcsileg lenullázódott, teljesen hiteltelen képződmény a felrobbanás előtt.  Patyomkin városokkal "döngeti" a mellét, miközben embereket rugdosnak ki a munkahelyekről, júliustól ÁFA prés, nő a nyomor, az önkormányzatok csődeljárásai rövidesen napirenden lesznek. A közélet, gazdaság dugig korrupcióval. Ugyanaz történik lent, mint fent. Velejéig romlott képződmény.

Pocsék mesterség a politizálás, de a legtöbbet hozza a magánzsebbe. Aki nincs a holdudvarban, vagy a nyelvét másra használja, az megszenved minden forintért, s tehetetlen dühében átkozza, hogy most született, hogy ilyen kutyaütőket kell szolgáljon.

A kókadó szegfű mellett egy gondolatot a nyíltan magyar ellenes rasszista bagázsról, a szadeszról.

Izrael-kék színekkel egy árpádsávval pingált plakáton pankrátorral az üzenet: "szavazzatok ránk cigányok, buzeránsok, zsidók, mert senki nem véd meg benneteket a fasisztáktól". Örökös pálfordulásai után tényleg a degenerált észjárásuak pazarolnak rájuk szavazatot.

Az igazság kimondása önmagában nem rasszizmus, de kutya kényelmetlen azoknak, akik eddig ahhoz voltak szokva, hogy ha szellentenek, akkor kussol az egész ország.

Megjelent a "libsi" konkurencia, a cigány összefogás szerveződés (újabb megélhetési a láthatáron!). Vannak már a Fidesz szárnyai alatt, az MSZP esernyője alatt (meg a kormányhivatalokban), de kell egy újabb út (a többezer pénznyelő áldemokrata szerveződés, kisebbségi önkormányzat, alapítvány mellett.) A 21 éves uniós képviselőjelöltjük mózesi ígéretekkel hozakodott elő. A szavahihetőséggel baj van, mert az ÖCO (egykor kétes pénzügyekkel terhelt) fővajdája agitált mellette, aki köztudottan a baloldal kegyeltje, és árpádsávos zászlót mosatott a szennyes duna vizében.

Én azt szeretném, ha nem égetnének hazudozók, üresfejüek, fölöslegessé vált vénlány pártkatonák az Európai Unióban, mint ahogy a Horn kormány dezertált pénzügyminiszterét, vagy az 1848/49-es magyar forradalom elfojtójának leszármazottját, Habsburg Györgyöt sem ajnároznánk. Főleg akkor nem, ha a rendszerváltó MDF-et szétziláló kalapos "királynő" utolsó kétségbeesett agymenéséről van szó. Az MDF egy bukott frakció, családi vállalkozás. Többre érdemes szaktekintélyeit sorra kirugdosták.

A FIDESZ, bár kétségtelenül nyertese lessz a június 7-i szavazásnak, semmit nem mond, időhúzásra játszik, ami rettenetesen sokba kerül Magyarországnak. Azzal hülyítenek mindenkit, hogy szavazzanak rájuk, mert elég volt, és bukik a kormány. És a szájkarate ellenére június 8 lesz, Medárd, s várhatunk a csodára még jócskán. Csak 2010-re el ne fogyjon a lakosság higgadt türelme a töketlenkedés miatt! Mert akkor apadni fog a bázis.

És van a jobbik, a mumusnak kikiáltott, akik jót fékezhetnek a Fideszes jobboldali túlsúlyon, sőt ők nem voltak a posztkommunisták által grundolt rendszer (váltás) integráns részei. Vannak olyan gondolataik, amit érdemes volna apró pénzre váltani annak érdekáben, hogy hazánkat ne a pénztőke helyezze a sírba, ne erkölcstelen és gátlástalan pajeszes - szakállas majmok határozzák meg a nemzeti oktatás irányvonalát, ne a 20-as IQ győzikés, kiszeltündés eszementjeit mutogassák, hogy mindenki csak annyit kérjen a hazájától amennyit adott, amennyit tanulásával és munkájával a gyarapodásához hozzájárult. Aki szánja a szellemi toprongyokat, az ne jogot hadováljon, hanem fogadja örökbe és tartsa el az ingyenélőket! A demokrácia nem rendetlenséget, kuplerájt, szabadrablást kell jelentsen. Nincs az a jog, ami a tisztességet második helyre teheti. A jogot a kötelezettségekkel lehet kiérdemelni! A parttalan szociálliberalizmus egy 10 -es fokozatú földrengéssel is felér.

Június 7-e szerintem egy húsz éves képmutató politika folyam ülepítőjeként, hátramenetelünk pillanatfotójaként is felfogható. A lelkeket törték össze, akik a demokrácia építőmestereinek hirdetik magukat. Gyarapították a vért, verítéket, könnyet.

Unióra szavzunk, de a hazai nyomorunkra gondolunk. Csendben reménykedhetünk abban, hogy nem folytatódhat a büntetlen állami terror, és a demokrácia határait nem a közvagyont széthordók, adócsalók, milliárdosok, a külföldről beédesgetett karvalytőkések, az antikeresztények, a tökkelütött celebek és bugyuta médiájuk fogja megszabni.

Egyébként ezt az Európai Uniót, ahol a magyarságnak (nem a parlamentereknek!!!) a cselédbejárót nyitották meg, csak mértékkel óhajtsuk! Jó volna tisztán látni azt a kasszát, ahol a befizetések és juttatások tiszta mérlege, a szándékosan okozott károk listája pár adatban megjelenne. Mert belső bajaink - széthúzásunk, korrupt vezetőink mellett- az unióba lépéssel csak tetőződtek. Cselédek lettünk saját szülőföldünkön, amit szép lassan kihúzhatnak a talpunk alól. Írom ezt június 5-én, a trianoni tragédiánk évfordulóját követő napon. Most azokhoz dörgölődzünk, akik szétszóratásunkat kitervelték.

Húsz év óta ez is tabu téma. Mint ahogy néhányat ismerünk az ügynökökből, de nem, ismerjük a tartótiszteket. Szavazni kellene vasárnap, hogy tisztuljon a kép!

4 komment

Címkék: politikai hordalékaink választgatás


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr81166517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kürthy_1 · http://jesabelle.blog.hu/ 2009.06.06. 19:10:59

"A lelkeket törték össze.." írtad. Sajnos, köztük az enyémet is. Hitetlen is lettem, nincs kiben... nincs minek... és bármennyire is fájó, vagy nem adnak igazat... nem megyek szavazni. Nekem, nincs kire! Bárki bármit mond rám, bent a lelkemben döntöttem úgy, hogy nem járulok hozzá senki "mennybemeneteléhez." Akkor vesznék el, ha mennék! Ez már elvi kérdés, ahhoz, hogy ember maradjak. - kicsit pátoszos, de szeretek a tükörbe nézni úgy, hogy önmagam lássam - persze magam vagyok, magammal! Na ez a baj!

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.06.06. 20:32:02

@Kürthy_1: Azt kell megélnem a környezetemben is, hogy a politika éket ver barátok, családok közé, miközben a nagy megosztó parlamenti padkoptatók jobbról és balról együtt vadászgatnak és jókat röhögnek a kis emberek "boldogításán". Rengetegen otthon fognak maradni, mert ebből a választékból csak elvek nélkül lehet X-el jutalmazni a kevésbé hazudozót. A tettekért börtön járna.

nemuccaszoc 2009.06.07. 10:49:39

A képek nagyon jók :)
süti beállítások módosítása