SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.04.06. 11:22 arvisura

RÖHEJES INTERNACIONALIZMUS

Megvolt a nagy cirkusz, a proletár-buktatúra. Szép volt a nagy kopasz, vörös kongresszusi színpad, szónoki emelvényén farmerben a nemzet nagyorrú bábája. Megtisztelte az alkalmat.

Igaz a nép egy része alaposan le van gatyásodva. Egy klón-miniszter ajánlásához én gatyát cseréltem volna. (Az is lehet, hogy a másik kényszermosásba került.)

- Húzzunk bele! Na gyerünk barátaim, tegyük a dolgunkat! – Ezt elkurtuk! Nem kicsit, nagyon!

Hol maradtak a tettek? Program is volt vagy 30 kötetre való, meg szöveg orrán-száján / az ellenkezője másnap. Hitelességgel egy szempillantásig nem volt probléma. A kezdetektől hazudoztak. Ezt csak az nem akarta meghallani aki a tagságiért cserébe többszázezer forinttal lett boldogabb (hetente/havonta/naponta?).

 

Persze Fletó is szépen gyarapodott. Ahogy Fábry mondta show műsorában:

„Az apja még csak kerékpárt lopott, Ő többre vitte…”

 

Az ember csak nézte, ahogy három mondattal beajánlotta a tucatnyi szakértő után megfuttatott, eddig töketlenkedő Bajnait miniszterelnöknek. Aztán egy snittel arrébb fellépett a színpadra a vörös szegfűsök legerősebb sora, a „vadonatúj” pártelnökség. (Arcélek a 80-as évek elejéről)

 

Mostmár jobban értem én is, miért nincs itt a fiataloknak munkahelye. Nem elég, hogy ez a sok múmia puszta megjelenésével bizalmatlanságot szül, hogy számla nélkül forgatja kifelé a bankót a parlamentből és nyövi a jobb sorsra érdemes székeket, hanem ötödik, tizedik poziciót is maguk alá gyürve megbénítják a demokráciába vetett hitünket, kirekesztik a fiatalokat a mindennapi életből. (Mondjuk a Zuschlagokkal nem veszítettünk sokat, csak millákat!!)

 

Egy maroknyi, erkölcsileg rokkant, a minimál-nyugdíjra rég kiérdemesült őskövület (kivéve a kecskeszakáll különleges fazonjától megszépült Mesterházyt) az MSZP elit non pluss ultrája.

Teleinjekciózva, kádárista érdemekkel felvértezve (Szekeres a veszprémi Papp Lajos tanítvány, mint natokompitapilisis) - most zászlót bontanak újra. Velük szemben a cinkosok bravóznak, tapsolnak, majd csókolgatják egymást, ahogy Brezsnyev elvtárs tanította volt.

Micsoda idők, micsoda erkölcsök!  És micsoda országvezetés !

Valaki hangosan szóljon nekik, hogy Kubában is megroggyant a budi, a Szovjetunió megszünt, Kína sem az, aminek hiszik. Egyedül talán Észak-Korea adhatna a hasonszőrüeknek ideológiai menedéket (ott viszont nincs mit lopni!)

Ilyen ritka baromságot Virágvasárnap tiszteletére. Nagyszerű szervezés. A keresztény és keresztyén egyházak Húsvétra készülnek. Labodáéknál országimage, lendületgyüjtés, egységben az erő felszínes hottentotta játék a menő. Egy tény: a megírt forgatókönyvben egy vessző hiba nem volt. Mindenki akkor szólt, amikor kérdezték (nem volt kérdés), akkor szavazott, amikor ráparancsoltak. A mindernnapi plusz kenyerük a tét. Így lesz ez még 2-3 hónapig.

(IAzért, mert a pártplénummal  egyidőben kezdetét vette egy hosszan tartó tüntetéssorozat- most a legfinomabb formában.)

Választásokat szeretne az ország nagyobbik fele, de paprikajancsi és a "szabad" demokraták nem kérnek a kiűzetésből. Hátha van még valami a kamara sarkában.

 

 Aztán a „KONGresszuson” , a végén, a sok felszabadult mellkasból kirobbant a győzelmi ének: (Mint a mókus fenn a fán), azaz lendvais harcias tűzzel: ”Föl - föl, ti rabjai a földnek, föl- föl te éhes proletár…”

Kutyakomédia volt. A milliárdos népnyúzók motyogták az orruk alatt: „a múltat végképp eltörölni…”

 

Ezzel ellenkezője kell megtörténjen. Meg kell kapargatni ezeket a csillagos katonákat. Olyan kárt csináltak az országban, hogy az unokáink is nyögni fogják. Csak az elmúlt hat év során lenyúlt vagyonokból, a most csepegtetett havi milliós fizetésekből, tiszteletdíjakból sokat lehetne enyhíteni a tervezett megszorításokon. Történelmi süllyesztőbe helyezésükkel pedig sokat javulhatna az ország hitelessége.

Azokat sajnálom, akik baloldalnak vélik a csepűrágó kabaré celeb gárdáját. A jogosítvány nem erre szólt.

Ki merre indul, ha ezt harsogják neki: "rabszolga had, indulj velünk..." Remélem nem a Rózsadombra.

Szólj hozzá!

Címkék: pártkongresszus gyurcsányizmus internációnalizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr781049237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása