SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.01.18. 20:17 arvisura

NOTA BENE

Mint a vátesz: itt látható egy ember, aki eddig keveset tévedett. Gondolkozzunk el rajta, amit mond.

https://www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw

A gigahatlamakat azért meg lehet ma is rokkantani úgy, hogy nem kell a világűrből érkező csapás hozzá. A 21. század részben az energiáért, részben az élelemért és leginkább az iható vízért folyó küzdelemről fog szólni. Már elkezdődött. Óriási biznisz megszerezni az ivóvízbázisokat. Az olaj és gáz nincs ekkora üzlet. Víz nélkül a Föld egyes részein az élet kritikus, sőt katasztrófális helyzetbe kerülhet.

Ismerve a haza önkormányzatok sanyarú állapotát, szélkakas politikusainkat, könnyen megszerezhető a települések ivóvízkészlete. Ott még egyszerűbb a helyzet, ahol megyei önkormányzati vízmű társaságokba léptek be a települések és az alapszabály szerint a tulajdonosok  80-85 %/-ának hozzájárulásával lehet kilépni (lásd: Hajdú-Bihari). Nem tudom mennyire jogszerű egy ilyen torz alapszabály?  Egyszer belépsz, aztán táncolsz, ahogy fujják.

Igaznak kell elfogadnunk, hogy a vízprivatizáció az egész emberiség újabb megzabolázása. A napjainkban Gyurcsányék által áldott Világbank fantáziálhat erről. Maude Barlow és Tony Clarke: Water Privatization: The World Bank's Latest Market Fantasy (A vízprivatizáció a Világbank legújabb piacfantáziája) című, Poláris Institute hasábjain megjelent írás is ezt támasztja alá.

Isten ne engedje, hogy az IMF hitelek egyfajta előleget jelentsenek a magyar ivóvízre (miből adhatnánk meg a szociálpolitikában elherdált dollármillirdokat, amikor a halmozottan hátrányos helyzetűek száma hatványozódik, az ingyenes ellátás a bölcsőtől a koporsóig járó ellenszolgáltatás nélküli juss, falevélseprésből pedig nem gyarapszik a nemzetgazdaság) mert akkor Simon Perez nem látnok volt, csak bizalmas körben elszólta magát. Tudja hogy állítanak csapdát Magyarországnak.

"A víz sokkal fontosabb, mint az olaj, hiszen az utóbbit ki lehet váltani más energiaforrásokkal, a vizet semmivel sem lehet pótolni. A mai magyar kormány ezzel nemigen törődik. A teljes nemzeti vagyon jórészét elkótyavetyélték-mára alig maradt más, mint a föld és a víz" -olvasható az egyik hazai napilapban.

A hatalom megtartása érdekében ezeket  is gondolkodás nélkül odadobják, ha nem vigyázunk. A termőföldet már a következő évtized elején kiránthatják a talpunk alól, hála az  unió rablópolitikájának.

Már most azt kell látnunk és megélnünk, hogy az unióban másod- és harmadrangú a magyar paraszt. Gráf úrelvtársék elérik, hogy önként szabaduljon a földtől minden magyar tulajdonos. (Miközben minden harmadik percben éhen hal egy ember a Földön).

Gázában és a Golanon is aranyat ér a víz, és értéktelen az emberi élet. Áldassék a globális liberalizmus! Most csak koplalni tanítanak meg, holnap szeretnék, ha szomjan halnánk.

És még egy link az összefüggések megértéséhez:

https://www.youtube.com/watch?v=1pj9acDZzn0&feature=related

1 komment

Címkék: imf hitelek szabadrablás vízügyben globális ínség


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr2886007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szérum 2009.01.26. 19:21:37

Önként, és dalolva odadobtuk ivóvízkészletünket, és annak teljes hasznosítását egy posztszocialista rt-nek. Igaz kaptunk érte forgalomképtelen részvényeket, melyek köszönő viszonyban sincseennk az értékükkel, és fizetnek még egy felügyelőbizottsági tagot, aki biztosítja a jó kapcsolatot, a kontaktust a mi érdekeink és atörvényesség között.
süti beállítások módosítása