SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2008.11.30. 17:59 arvisura

fico felmentve

Az unió harmadrendű parasztja a kis magyar földműves, aki egész Európát képes volna egészséges élelemmel ellátni a műanyag szarok és bélnyesedékek, pincében érlelt déligyümölcsnek látszó vegyiáruk helyett. Azért fizetik, hogy maradjon veszteg, vágja ki tehenét, disznóját, almafáját, óriási állami pazarlással milliós traktorokat vásároljon (éltetve a nyugati gépipart, kohászatot). Így alkudott meg anno Medgyessi  és Kovács elvtárs Brüsszelben.

Ehhez hasonló jó "megállapodások" sorozata jellemzi a magyar külpolitikát immár két évtizede. Ne csodálkozunk, ha vérszemet kap minden hottentotta a környező országokban, akik attól tartanak, hogy egyszer csak a józan ész kerekedik felül és tételesen megnézik: hogy is volt és miért is volt Trianon ?

Egyeseknek állam (ami előtte soha nem volt) és érvényben hagyott Benes dekrétumok, Duna elterelés, magyar verések állami "gépezettel" (rendőrség), kioktatás a nemzeti múltból (ficó: mongol rablóbandák ivadékainak, rabló betyároknak minősítette a magyarokat, papagájnak az ősi turul jelképet, stb- de a szlovák bíróság felmentette). Ez van az egyik oldalon. A magyar szó, a magyar autonómia megemlítése kész hisztériát vált ki a másik oldalon. Miféle Európai Unió ez?

Hál' Istennek Orvos Mária megközelítésében kezdenek bizonyos dolgok a helyükre kerülni. Például, hogy a huszadik század európai rákfenéje már az 1870-es években elkezdődött, amikor a gyarmatokat végigrabló angolok, franciák, hollandok láttán Bismarck és elvbarátai itt Európában akartak egy sajátos gyarmatosítást. Durrant elsőre 1914-ben, majd másodszor 1939-ben.

Ma a németek újra egységesek, újra vezető hatalmi pozicióban, mint a vyxes, clemanseauós franciák. És mi megint itt ülünk a kelepcében, érdekeik szerint Koszovóban, Cipruson, Irakban legénykedünk, USA lokátornak kell hely a Mecsekben, teherszállító reptér Észak-Dunántúlon (mert most állítólag az orosz veszély van).

Nem vesszük észre, hogy most is csak eszközök vagyunk és nem szövetségesek? Hány százezer katona alszik a Donnál a szövetség jegyében? Hány százezer ember került gázkamarákba a szövetségesek jóvoltából? A mi "szövetségeseink" manipulátor diplomatákkal (Eörsi és társai) nyugtatgatnak bennünket, hogy vigyázzunk a tótok érzékenységére? De tudja-e és érdekli-e ezt a tarka brüsszeli siserehadat, hogy mi történt 1945-1948 között a magyarokkal a Felvidéken? Véletlen a sunyi hallgatás, a XX. századi "államalapítás", avagy szándékosan próbálnak egy gerincesebb népet megroppantani, annak földjét, édesvíz készletét megkaparintani és ennek érdekében törvényeket másítani, minden alantas eszközt bevetni?

Amíg a németek, franciák által kirajzolt magyar történelmet kell tanítani a gyermekeinknek, amíg "kompetencia" elvű tanítás-nevelés igyekszik robottá tenni az egyéniséget, szociális háttérrel magyarázni az IQ hiányát, addig a ficó félék ránk kiabálhatnak mindent.

Árpádnak kellett volna előbbre látónak lenni és valami jelképes összegben megállapodni Szvatoplukkal, mert a Kárpátoknak az a felső karéja 1100 év után elbitirolt terület lett és ezt igen látványosan tudomására hozzák az ott élőknek és az anyaországban élőknek egyaránt.(Ez utóbbiból emeljük ki a politika jelenlegi irányítóit, mert Ők ennek tevőleges/hallgatólagos alakítói). Vártam volna egy fico-Fletó találkozót

Szólj hozzá!

Címkék: ficó mongolmagyar fletó


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr39796484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása