SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.05.13. 17:33 arvisura

A FRANCIA HATÓSÁG ENGEDÉLYEZTE.

Ha már ott nem lehetek, legalább továbbadom a hírt. Az orosz fenék után az öntelt uniós altájhoz próbálják a magyarok nyelvét illeszteni. Önként és dalolva, mamelukként szolgáljuk a belülről már máladozó "nagy" Európai Uniót. A kényszerházasságok sorsa ismert. Dél Európa ráborítja a bilit a gyarmatosításból felkapaszkodott gőgös ingyenélőkre, akik négerekkel, menekültekkel, rabszolgának nézett kelet- és közép európaiakkal végeztetik el a munkát. Trianon évfordulójához közeledve nincs a brüsszeli milliomos aktakukacoknak szégyenérzete, ha a kreált tótország politikus betyárjait látják, hallják?
"2010. június 4. A Magyarok Világszövetsége küldöttei, Léh Tibor régió-alelnök és munkatársa, Jankovieech István, valamint Hompoth Zoltán főszervező és Bottyán Zoltán, a Trianon-petíció szóvivője egyhetes eredményes tárgyalást folytattak a francia hatóságokkal az Igazságot Magyarországnak, Igazságot Európának! című összmagyar megmozdulás engedélyeztetése érdekében. Franciaországból hazatérve sajtótájékoztató keretében ismertették a Versailles-ban elért megállapodásokat.
Hompoth Zoltán és Bottyán Zoltán bejelentették: megvan a francia hatósági engedély, lesz magyar megemlékezés Versailles-ban, a trianoni diktátum aláírásának 90. évfordulóján.
"Akinek fáj Trianon, velünk tart, és ott lesz Versailles-ban" – mondta Hompoth Zoltán. Bottyán Zoltán bejelentette, hogy az MVSZ és a társszervezők - a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Nemzeti Motorosok, a Trianon Társaság - 2010. június 4-én, Versailles-ban, a Nagy-Trianon palota előtti téren délelőtt 9 és 12 óra között megemlékező nagygyűlést, összmagyar megmozdulást tartanak. A szervezők szeretnék, ha Magyarország minden megyéjéből legalább egy busznyi résztvevő utazna Versailles-ba. Az eddig beérkezett adatok szerint máris biztosra vehető egy-egy busz indulása a következő megyékből: Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Pest, Tolna, Vas és Veszprém. A többi megyéből szervezők jelentkezését várják.
Várják a Kárpát-medence további magyar közösségeit is. A Budapestről és az ország keleti megyéiből induló buszok június 2-án délután 16.30-kor gyülekeznek Budapesten, később megjelölendő helyszínen, és június 3-án érkeznek Párizs - Versailles környékére. A résztvevők két éjszakát töltenek majd valamely - a busz szervezői által lekötött - Versailles-közeli szállodában (Formula 1, Premiere Classe, Étape).
 A Szervezőbizottság a buszok szervezőinek segítséget nyújt a szállásfoglalásban (elnok@mvsz.hu, hargita56@yahoo.com). A két éjszakai szállást magában foglaló útiköltség Budapesttől számítva 35.000 Ft. A szervezett utazás résztvevői június 5-én (egy ajánlott párizsi városnézést követően) ugyancsak 16:30-kor indulnak vissza, és 6-án érkeznek haza. Több szervezet jelezte, hogy teljes busszal csatlakozik az összmagyar megmozduláshoz. Így biztosra vehető, hogy a Hunyadi László főkapitány vezette Történelmi Vitézi Rend, az Összefogás Párt, a várpalotai Trianon Múzeum - és várhatóan a Trianon Társaság is indít buszt Budapestről.
A versailles-i megmozdulás iránt Nyugat-Európában is nagy érdeklődés mutatkozik. Természetes, hogy Franciaországból nagyobb létszámban jelentkeznek, de egész  autóbusznyi küldöttség indítását jelezték a bázeli és a stuttgarti magyarok is. A szervezők azzal a felhívással fordulnak a nyugat-európai magyar közösségekhez, hogy mindazon települések, ahol szervezett magyar élet folyik, kövessék példájukat.
 A szervezett csoportokon kívül Nyugat-Európából sok, személygépkocsival, illetve egyéni úton érkező résztvevőre is számítanak. A tengerentúli magyar közösségeket is arra biztatják, hogy anyagi lehetőségeik szerint képviseltessék magukat a trianoni békeparancs 90. évfordulóján, Versailles-ba szervezett összmagyar megmozduláson.
"Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy amit az 1945 óta regnáló magyar kormányok elmulasztottak, felhívjuk a békediktátumot ránk kényszerítő nagyhatalmak és a világ közvéleményének figyelmét arra az igazságtalanságra, amit Trianonban a világ magyarsága ellen elkövettek. Ezt a történelmi megmozdulást az első lépésnek tartjuk a 90 éve reánk kényszerített diktátum felülvizsgálatára.
Felkérjük a fenti célokkal egyetértő civil szervezeteket a Kárpát-medencében és szerte a nagyvilágban, hogy szervezzenek csoportos utazásokat, baráti köröket a részvételre, hogy minél többen legyünk együtt a Nagy-Trianon palota előtti téren, ezzel is kifejezve, hogy a magyar nép soha nem nyugszik bele a trianoni országcsonkításba" - zárta gondolatait Hompoth Zoltán. További felvilágosítással telefonon is szolgál v. Hompoth Zoltán (+36-20-933-6294) és Bottyán Zoltán (+36-70-398-3341)."

Szólj hozzá!

Címkék: trianon magyarság internacionálé


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr332000625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása