SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.04.23. 11:20 arvisura

TRÁGYADOMBON "DOLGOZTAK"??

Gondolom a "kampánycsendet" nem sértem meg azzal, hogy nyolc csúfondáros év elteltével  itt is megmutatom országvezénylő nagyjaink munkahelyét, amit a képek tanúsága szerint csaknem illemhelyként használtak.

A sok kifinomult, simulékony beszédű úriemberről és madámról senki nem gondolná, hogy a törvényalkotás folyamatában milyen trágyadombon adta tudása legjavát.  Ezért kosz és piszok az egész ország, kaptak százmilliárdokat a munkakerülők és tetves élkősködők százezrei (és ez nem sovinizmus!!). Mert akik ilyen fertőben akarnak egy nemzetet építeni és felelősen dönteni, azoktól sok jó nem várható. Ezért nem lehet jelen a független külsős kamera. Hogy nézhetnek ki a büfék, az étterem, az irodák, a mellékhelyiségek? Ha pedig másnapra minden csillog-villog, akkor hány embernek kell eltakarítani a sok ocsmányságot (közpénzből), mert önmérséklet, illem és íratlan szabály -sőt az írott sem-  hatja meg országló "lófőinket".

Tévedés ne essék, ezek az ülés utáni képek nem csak az MSZP és SZDSZ patkóban készültek. A sok lommal járó honanyák és honatyák egy része vissza fog terpeszkedni a parlamenti székbe és ott folytatja, ahol abbahagyta. Sokezer szegény és nélkülöző ember és cigánycsalád sokkal igényesebb a környezetére, mint a mentelmi jogok által nép fölé kapaszkodók. És a here,trehány férfiakkal szemben még csak-csak elnézőbb az átlagember, de a listán bemászott, szépítkezőszerektől fuldokló hölgyekről nem gondolnánk! (Igaz, nem is látjuk, amikor hazamegy és megmosakszik - ha fárasztja magát ilyen kulturcsökevénységgel).

"Szotyolahéj, használt rágógumi, üres üveg, műanyag pohár, banánhéj, papírszemét, almacsutka, csokipapír, narancshéj, gumióvszer - mindez nem egy lelátó a focimeccs végén, hanem a parlamenti ülésterem szavazás után. Az ülések után a szemetet eltakarító terembiztosi szolgálat alkalmanként 10-20 zsák (!) szemetet ganajoz össze képviselőink után.

 
Azt egyébként nem tiltja a házszabály, hogy a képviselők egyenek és igyanak az ülésteremben, mint ahogy azt sem, hogy maguk alá dobálják a szemetet. Ezért az ülésvezető ha látja is, mi történik a padsorban, nem tehet semmit.
 
Az Országgyűlés egyik név nélkül nyilatkozó tisztségviselője a Hírszerzőnek azt mondta: volt már rá példa, hogy rászóltak az ülésteremben evő képviselőre, de "neki állt feljebb", úgyhogy ennyiben maradt a dolog, mert ez azért "mégsem óvoda", hanem a "magyar parlament". Ami azonban nem mindig látszik.
 
A szolgálatban lévő nyolc terembiztos háromnegyed óra alatt 16 zsák (!) szemetet szedett össze. Amikor nincsenek szavazások, "csak" öt-tíz zsák telik meg.
 
A padsorokban a gyakran összetépett papírszemét mellett rengeteg üres üveget, papírpoharat, üdítős dobozt, péksüteményes zacskót, narancs- és banánhéjat, csoki- és szaloncukor-papírt, valamint almacsutkát hagytak maguk alatt a képviselők. Tapasztalatunk szerint a frakciótagok szemétlerakóként használják azokat a helyeket, ahol nem ül senki, vagy ahol nincs is pad.
 
A terembiztosi szolgálat munkatársainak elmondása szerint volt már ennél rosszabb napjuk is, például amikor a padra ragasztott rágógumikat (!) vakarták le, vagy amikor kézzel szedegették össze a szotyolahéjat (!!), és előfordult, hogy 20 zsák szemetet, valamint egy egyébként nem használt gumióvszert gyűjtöttek be.
 
"Itt felnőtt emberek vannak, 386 felnőtt magyar polgár" – mondta megkeresésünkre karját széttárva Szili Katalin. Az Országgyűlés elnöke munkatársunktól szerzett tudomást arról, hogy "háztartási hulladék" is marad bőven az ülésteremben. Szerinte a terembiztosok láthatatlan és szorgalmas munkáját dicséri, hogy 16 év után most derült csak ki, mit hagynak maguk után a képviselők.

 Senki ne csodálkozzon azon, hogy ahol ilyen munkafeltételek teremtődtek, ott az eredmény sem lehetett más, mint trágyalé. (Jó, tudom kicsit erőss, de mint mondják "fejétől bűzlik a hal").
Az új parlament először tegyen köztisztasági és jellemvizsgát, s barátkozzon meg az állampolgárok ismeretével.

 

 

1 komment

Címkék: országgyűlés higiene trágyalé


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr861944967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMM2 2010.04.24. 19:02:34

Én kis Hazánkban már semmin sem lepődöm meg.Főleg ami az ún."politikai elittel" kapcsolatos.Ezen sem, bár elég dúrva.
süti beállítások módosítása