SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.03.12. 20:51 arvisura

KESERŰ IGAZSÁG ?

E-mailen kaptam egy anyagot. Szerencsére nem töröltem azonnal. Egy anyaszomorító félnótás vizionál a magyarság kipusztulásáról. Nem minden diplomás szarvájó (bocsánat a kifejezésért) gondolatait kell szó nélkül lenyelni!

 

"A cigányok a gyerekek után járó pénzből és segélyekből tartják fent magukat. Olyan szinten, amit egy magyar nem vállal fel. Meg is van ennek az eredménye:
222 országból a 202.-ek vagyunk születések számát tekintve 1,3 gyerek/család, ami azt jelenti: 3 egygyerekes családra 1 kétgyerekes család jut. Ahhoz, hogy a népesség ne fogyjon 2,3 gyerek/család kell! A fenti példa alapján ezt már le sem írom, mit jelent. A születésen belül is érdekes a statisztika:
 Ma már ott tartunk, hogy a nyolc év alatti gyerekek fele cigány. A fentiek alapján 2030-ra jutunk el oda, hogy a 8 millióra fogyatkozott összlétszám FELE már cigány nemzetiségű lesz. És 2100-ban megszületik az utolsó magyar!
Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat: "Vigyázzatok, mert az ország azé, aki teleszüli!" Azóta sem vigyázunk!
A politika segélyekkel fenntartja, "fejleszti" ezt a szavazóbázist, melyet alkalmanként egy tál lencséért fel is használ!
Három nemzedék nőtt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára!!! Hogyan adnak majd munkát a kisebbségbe szorult magyaroknak? A jövő NEM évtizedek múlva mutatja meg magát! ITT VAN: a borsodi aprófalvas településeken, Meszes, Rakaca, .... Itt már valóban kisebbségben élnek a magyarok!
Esténként bezárkóznak, és azt remélik, hogy marad valami a portán! Ha nem marad: örülnek, hogy az életüket meghagyták !!!
 
Ki a rasszista?
"Hogy is van ez, romák?" című topicban (Origo) van (állítólag) egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt : "Én roma vagyok. Főiskolára járok. Következő a véleményem:
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni! Volt idő, amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt!
Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk, mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom, mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni, mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek ! (!)
Mi nagy család vagyunk és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvétartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos, hogy mi fog történni. Lassan és biztosan mindinkább a miénk, romáké lesz ez az ország. Mi vigyázunk majd a magyar kisebbségre. Adunk nekik munkát az országunkban.
 
Európa és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz, hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen. Annyi nép eltűnt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején. Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. Béke veletek!"
 
Egy magyar véleménye:
És még azt mondják, hogy a MAGYAROK a RASSZISTÁK! Én meg azt üzenném ennek a diplomás romának (ha egyáltalán ő írta, mert elég kevesen vannak ám), hogy eljön még az az idő, mikor a romák és a magyarok egymást gyilkolják! Hála neki, a kedves levélírónak! EZT AKAROD? Ha ez a levél körbejárja az országot, nem tudom, mi lesz itt. Ha mindenki úgy reagál rá, mint én. Ugyanis hihetetlenül felháborított. Rengeteg támogatást kaptok, DE MINEK? Szülitek a rengeteg gyereket rakásra, aztán magukra hagyjátok, bűnözők lesznek, és műveletlenek ! EZ A NAGY CSALÁDSZERETET? Szerencsétlen magyar meg nem mer két gyereknél többet vállalni, mert nem bír többet TISZTESSÉGESEN FELNEVELNI !
És ők lesznek a jövő nemzedéke. Kérdem én, ha nem marad az országban dolgozó magyar ember, ki fog titeket eltartani, cigányok??? Ki osztja majd a segélyt, ha nem lesz miből, mert nem lesz ember, aki dolgozzon? De hát majd kitalálnak valami okosat a diplomás cigányok. Majd segít az UNIÓ...
És még valami: Igen, tűnnek el népek. Ez mindig így volt és így is lesz. De mi már több mint 1000 éve létezünk, Isten segítségével. A magyar nép nem fog eltűnni. Túléltük a besenyőket. Túléltük a tatárokat. Túléltük a törököket. Túléltük a Habsburgokat. Túléltünk két világháborút, Trianont, a szocializmust. A cigányokat is TÚL FOGJUK ÉLNI!
Honnan tudom ezt ilyen biztosan? Tudom. MERT ISTEN VELÜNK VAN!
NEM hagyott el minket, bár sokan ezt mondják! Hamarosan történni fog valami, ami megváltoztatja a kedves diplomás roma által felvázolt jövőt. Nem háborúra gondolok. Dehogy. Egyszerűen csak Isten megsegít valahogy. Mint mindig, a történelem során. A diplomás romának sok sikert kívánok a tanulmányaihoz, amit a magyarok fizetnek nekik! És kérem, hogy gondolkozzon el magán, amíg nem késő. Senkinek nem lenne jó, ha háború lenne! Az intelligens emberek nem népirtással oldják meg a gondokat.”
 
 
 
 
 
Magánvéleményem a diplomás cigánynak:
A „hosszú évtizedek óta történt kiközösítésnek” egyszerű oka van. A törökök előtt hajtott (csaknem 500 évvel ezelőtti !!) cigányok leszármazottainak egy jelentős része ma is hurcolkodó életmódot él még Nyugat Európában is. Képtelenek a kötöttségeket elfogadni, s jövedelmük forrását a liberális törvénykezés teszi lehetővé (magyarul a kisebb ellenállás irányába nyomulnak, ingyenélésre játszanak, élősködnek). Igénytelenség, a víz és szappan kerülése, munkaundor. Az Indiából meglódult legalsó kaszt, azaz az érinthetetlenek ma is jellegzetes szemetes környezettel jelzik tartózkodási helyüket.
Aki nem akar dolgozni, az ne is egyék! Nem kiközösítésről van szó, hanem beilleszkedésre képtelenségről, szellemi alultápláltságról (főként aki ilyen marhaságokat állít!) Diplomád azért még lehet. Sok díszcigány veri a habokat a kormány körül.
 
Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk, mint a magyarok”ez sajnos nem igaz. Az oktatásba ölt milliárdos többletek ellenére „fejlődés” nem látható. Sok fiatal romalány 14 évesen belefog a szülésbe és 8-10 gyerekig meg sem áll. Így van ez már nagyon régen. A fiúknak is büdös az iskola, kevésnek van szakmája. Így nemhogy Európa nem épül, de az ország is gallyra megy. Ráadásul a mai szociálpolitika rálőcsöli a dolgozók társadalmára a tücskök tartását. Hogy néhány évtized múlva nem lesztek többségben, arra van egy racionális magyarázat: megunja a többségi társadalom a szemétdombot maga körül, és elfogy az ingyenebéd.
Nem lesz sikk a gyermekgyártás, és aki felelőtlenül gyermeket vállal, annak nem televíziós börtön, hanem kényszermunka lesz a „gondolatébresztője”.

„Érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigánynyelvet elfogadják hivatalos nyelvnek.” Melyiket Te barom, A lovarit, a beást, a románt, vagy valami gagyibbat? 
A közszolgálati Kossuth rádió minden szombaton és vasárnap délután nyuvassza a magyar hallgatókat a sok hibbant cigányprojekttel.
Miért nem indítanak roma rádiót? Azért, mert még Ők maguk sem kíváncsiak a róluk szóló dicshimnuszra. Csak a pittyegős, ugrálós, reppes bum-bum zene. Akik ennél többre vitték, azok soha nem mondanának olyat, hogy majd övéké lesz Magyarország, adnak munkát a magyaroknak.
A magyarok egyes források által -a hun szövetség útján- több tízezer éves múltat és kultúrát tudhatnak maguk mögött. Ha Te Európától azt várod, hogy a Kárpát medencét görénytanyává változtassa, akkor valószínű az ország előbb- utóbb ott fogja hagyni az uniót, Te pedig menedékjogot kérhetsz Brüsszelben.
Gyanítom, hogy álszociológus, vagy pszichiáter, esetleg gyógynövénygyűjtő szakmérnök leszel.

 

És a végén egy jótanács: ha jobbikossal társalogsz, a véleményeddel ne hencegj. Április 11-én pedig add a voksod Kolompárra, aki cigány is, meg bűnöző is (de az nem menti meg a kótertől).

Szólj hozzá!

Címkék: cigányvízió cigányinvázió(?) diplomás cigány


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr571835336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása