SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2010.01.07. 14:16 arvisura

KEHESKÖZTÁRSASÁG VÍZKERESZTJE

Bemondta a rádió, hogy a BKV tankerét, a volt humánpolitikai vezetőt letartóztatták, 54 millió forintos bankszámláját zárolták. A jogi macsalnyikot a közelmúltban épp "pénzváltás" közben fülelték le. Tele van a vállalat végkielégített tolvajokkal, közpénzek elsíbolóival, és feddhetetlen megmagyarázókkal.

A járművek üzembiztonsága nem felelne meg az albániai elvárásoknak sem. Nincs megállapodás a dolgozókkal (erre se jut), és kollektív szerződés tárgyában ki tudja mikor lesz "kiegyezés".

Kocsis István úr pedig változatlanül ott ül a bakon, mert Néki  a mocskos országos közállapot kialakulásához, fenntartásához, a törvénytelenségekhez semmi köze. Tavaly már írtam arról, hogy  rá nézve (finoman szólva is) kompromittáló hírek láttak napvilágot.

MVM-főnöksége (Magyar Villamos Művek) idején a Jadran Investments Limited nevű, brit bejegyzésű, offshore cégtől bérelt szállodát az MVM egyik leányvállalatának egymilliárd forintért, a szerződésbontás után pedig a Jadran nem fizette vissza a bérleti díjat. Ez már önmagában érdekes egy picit, hisz' mégiscsak egy eltűnt MVM -milliárdról van szó a több tíz közül, amit belső vizsgálattal kerestek.

Viszont az igazi csemege az, hogy a szállodaügyletben érdekelt Jadranról a brit kormányhivatal, a Companies House interneten elérhető, fizetős cégnyilvántartásában tizenkét hivatalos dokumentum található, és ezek egyikében az áll, hogy a társaság valódi tulajdonosa „Istvan Kocsis”.


Így állnak (és álltak) a dolgok. A Kocsis úr 50. születésnapját a Budai Vár egyik reprezetatív éttermében ünnepelték, ahol Gyurcsány Ferenc és felesége mellett ott volt a gazdasági és politikai élet minden kulcspozícióban lévő embere, azaz milliárdosokból állt a díszes társaság.

Csányi Sándor -OTP vezér- a köszöntőjét állítólag így kezdte: "Kocsis István egy rendes ember".  Ő csak tudja! Az egykori MDF-es Kocsist köszöntötte az a Csányi, aki elég furcsa lehallgatási botrányba keveredett Dávid Ibolya kapcsán.

Csányi havi 50 milliót meghaladó OTP-s jövedelemmel bíró, számos hazai "tönkrement" nagyvállalkozást maga alá gyűrő ember dícsérete nagyon beszédes. És milyen véletlen, hogy a  másfél év felfüggesztett börtönbüntetéssel súlytott Benedek Fülöp úr valószínű zsíros állást kap vagy az OTP berkeiben, vagy a Csányi birodalomban. (Így illik meghálálni a korábbi fakezüséget!. Bábolna, Sukoró, MNV vagyonpanamákról egy későbbi írásban.)

A "királycsinálók" társaságához tartozók úgy látszik érinthetetlenek. Kocsis ott ül a helyén. Az uniós hitelmilliárdok meg ott landoltak az OTP és K&H fiókjaiban. (Sokan kerültek bajba a devizahitelek, munkahely elvesztése miatt. Velük mi a terve a kampániának?).

Kocsis úrék tegnap kirugtak két sofőrt, ötnek fegyelmit adtak. Számításba jöhetnek még további megátalkodott sofőrök, akik életveszélyes járművekkel nem akarnak szaladgálni ebben az "európai" fővárosban, meg a portások, egynéhány takarító néni. Az ágyat cserélik a kiszolgáló marad. Így csinálta ezt a takarékos madam is a kuplerájban.

Mindezek után: Horváth Csaba, Budapest MSZP-s üdvöskéje furcsa handabandába fogott. Nyolc évi szabadrablás után előállt mint az igazság bajnoka, mint ártatlan bárány, aki eddig nem volt haszonélvezője a szociál-liberális uralkodásnak, és azt prédikálja, hogy a BKV-nál tartott takarítás az MSZP sikersztorija. (Azelőtt pedig az MSZP pénznyerőautomatája?). Tessék még ilyen nevettető sztorikat előadni, kedves pesti elvtárs, hogy mi is megvilágosodjunk itt vidéken! Sztorizzon nekünk is 5 %-os ÁFÁ-t a fűtőanyagokra! Intézzen 900 ezer forint/év cafetériát halandó közszolgáinknak, mint a válságot kezelő minisztéiumokban dukál. Mondjon valamit ennek a sok elkeseredett munkanélkülinek!

Az Adriai birtokára közpénzen furikázó Demszky, az egykori undergrand szájhős is megszólalt az ügyben. Elítélte a tiltakozó BKV-s fizikai munkásokat. A tripla fogsoros lakáspanamázó éltes kora ellenére nem érti, hogy a munkások hordják hátukon ezt az országot és nem a meneager libsi haverok? Utóbbiak csak egyszerűen lenyúltak mindent, amihez semmi közük nem lett volna, ha nem ők vezénylik a "rendszerváltást", nem ők ülik a törvényt. A világ lezüllesztése az ingyenélők műve. A világválság a tolvajfúzió eredménye.

Nagyon bízom benne, hogy az igazi felelősök egyszer teljes vagyonvesztéssel, kiadós börtönnel felelnek a történtekért.

"Jó Budavár magas/tornyán az érckakas/ csikorog élesen."

Szólj hozzá!

Címkék: klán bkv kocsis


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr271654049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása