SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.12.18. 21:42 arvisura

"Barbárok között"

Az ünnephez közeledve csak rövid bejegyzésekre szakítok időt, és gondolom másoknak is akad fontos dolga.

Az elmúlt egy hónap meggyőzhette az ingadozókat arról, hogy mocskosabb, képmutatóbb embertípus nincs a politikusnál, és a bábuk fejét mozgató alvilágnál.

Legnagyobb durranás az amerikai elnöknek adományozott Béke Nobel-díj. A világ csendőr szerepét játszó, 1944 óta a nemzetközi hadszíntéren folyamatosan háborút folytató, jelenleg is két országot megszállva tartó és kirabló USA elnökét, aki újabb katonákat, technikát vezényel Afganisztánba és Irakba, a Svéd Akadémia (valószínű parancsra) kitüntette.

És mit szólnak a Koppenhágában alkudozó frakkos nyomorgatókhoz? Néhány szuperszennyező üveggyöngyökért kvótákat tesz-vesz, miközben a Föld szegény pontjain minden harmadik percben éhen hal egy gyermek, vízhiányban pusztulnak el emberek, állatok, növények. Másutt szökőár, ítéletídő, és a föld több pontján ütemes elsivatagosodás. Az atomhatalmak próbarobbantgatnak óceániában, nukleáris szennyezőanyagokat süllyesztenek a tengerfenékre, elavult fegyvereiket rásózzák a csatlósokra, vagy bozótharcosokra, gyógyszerek kísérleti nyúlaivá tették az egész emberiséget.  Te tudod mitől van ez a sok rákos beteg? Miért kell kódolva jeleznie az orvosnak, hogy milyen beetgséggel kezel? Mitől zsúfoltak az ambuláns rendelők?

Akik most látszatra krokodilkönnyeket hullatnak, azok tették tönkre a levegőt, a termőföldet, a föld mélyét. Az Ő javukat szolgálja minden ezen a bolygón. A földkerekség alíg több,mint 10 %-a birtokol mindent. Miattuk lyuggatják a "Kék bolygót", mint mákgubót a féreg.

Velencei tóhoz játékkaszinó, Tubesre katonai lokátor. Ezt óhajtja minden magyar ember, mint éhtyúk a nyálat! Miért kell ezt a sok szemétséget tűrni?

A tolvajok változatlanul törvényeket szülnek felettünk, válsághisztériával, vírusinváziót kürtölve próbálják pszichésen is sokkolni a kisemmizett millókat.

A kampánypénzek szépen gyülnek. Abban reménykednek a politika barikádjai mögött ténykedők, hogy 2010 áprilisáig ki lehet mosni az agyakból mindent. Igaz közben milliárdok vándorolnak a kampányban jeleskedőkhöz, mások meg örüljenek, ha meg lesz a betevő falatjuk. Frappáns képet kaptam ennek illusztrálására:

Aki magasra jutott, és 1990 óta a lista ott is tartotta, hidd el használni fogja a "létesítményt". Az emeleti páholy a politikusoké, Te pedig ott vagy alattuk "nyakig....-ban".

Ne csodálkozz egy olyan országban, ahol a tisztesség koldusbotra jutott. A Benkő művész úr is levedlette klasszikus műveltségét, átmenve kutyába Bunkó Dánielt alakít (jó pénzért).

"Esz keöl csinyálnyi ..e" -barbárok között, külföldi igában...

Szólj hozzá!

Címkék: politikusok cinikus


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr741607852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása