SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.08.05. 11:27 arvisura

LOP AZ "ÁLLAM", KOPIK AZ ÁLLAM

"Adjon az Isten szerencsét..."
Hatalmas demokráciánk a rácsodálkozás képességét tudja fokozni. Észre sem vesszük és üres zsebbel "éljük" át miként válunk "proletárból" polgártárssá. a fene a gusztusunkat.  Ugyanazok (vagy nagybecsű gyermekeik, tanítványaik) osszák az eszet. A vörös csillagtól elhajlottunk a sötétkék mezőbe rakott ötágú fehérek felé.

De itt van a hatágú világoskék. Értük gürizünk. Ők az európai értékrend, a Világbank, a Földet lassan élhetetlen pokollá változtató trükközők, a pártpolitikákat , nemzetközi zűrzavart és "békemissziókat" kiagyalók.

És vannak -lám már tizedik alkalommal- ártatlan áldozatok, a sötétkék. Az elkövetők ismeretlenek, a magyar rendőrség tehetetlenül mozgósítja a "nagy erőket", és százmilliót fizetne. Itt szaglászik az FBI is (Ők is megkérik az órabérüket.)

A Teve utcai rendőpalotára lövő, a Kádár fejét kihantoló is kerestetik.  Régebbi és tisztázatlan olajos ügy, Postabankügy (meg a kétes csődeljárások), "lehallgatási" sztrorik nem mennek csodaszámba, épp úgy, mint Gyurcsány elvtárs villája elé tévedt "elveszett gyermek".

Nekem fölöttébb gyanus, hogy nem a kigyurt, súlyos ékszerekkel fotózkodó börtöntöltelék (pl: pénzbehajtó) cigányok voltak az áldozatok, akiket senki nem sajnálna, hanem gyermekekkel együtt élő, többségükben tisztességes, közmegbecsülésnek örvendő és szerencsétlen, tehetetlen emberek. És miért vadászpuska az eszköz?

Kinek állhat érdekében, hogy az egyre halmozódó belső nyomor közepette tematizálja a belföldi és nemzetközi sajtót, hogy szembeugrasszon cigányt és magyart, magyart és nem magyart. Kinek érdeke, hogy szerte a világban megbélyegeztesse az országot, rásüsse a "fajgyülölők" bélyeget??????  Ha nem elmeháborodott szedi áldozatait, akkor profikkal állunk szemben, akik tanult szakmájukat mesteri fokon gyakorolják. Gyanítom soha nem fog kiderülni az igazi indíték.

És az igazságszolgáltatás!? Meddig tűri a lasszóval fogott miniszterelnök, hogy Draskovics balfácánkodása végleg lenullázza a közbiztonságot, igazságszolgáltatást? Ki fogja elszámoltatni azt az embert és holdudvarát a szándékos hazudozásért? Az a terrorizmusnak minősített cselekmény (agymenés), ami néhány pártmacsalnyik ingatlanánál történt, az egyszerű színpadi komédia is lehetett (üres ingatlan, ajtóperzselődés, kerítésroncsolódás). Nyugodtan ide sorolható Csintalan megverése is. A valódi terroristák kegyetlen károkozást, öldöklést végeznek.

Logika? Budaházy és brigádja "Magyarok Nyílai" kiiktatása, mellesleg a Magyar Gárda felszámolása, nácikkal riogatás. A balliberális sajtó utasításra megszázszorozza az időzített témát. Tagadhatatlan, hogy a jobb oldal előbb-utóbb elsöpri és számon is kérheti a közpénzből basáskodókat (megjegyzem: ez nem a bal oldal, ez az élősködő balfasz oldal)

Közben a Kocsisról, Baloghról, a Szalainé Szilágyi Eleonóráról meg a közgázos volt osztálytársak  (és családjuk) BKV-s karrierjéről -meg amiről Hugyó Miklós még elfelejtett  szólni- nem kell sokáig papolni. Milliárdokat nyúltak le az Akácfa utcai székházban, tocsikoltak a pártkasszák felé.

És ugye nem csak Kocsisnak volt és van offshore cége, hanem a díszes országnagyok közül sokaknak. Megszorításokkal operálnak, és zsebüket tömik. "És ki száz, meg százezreket rabol, bírája lészen azoknak, kiket a szükség garast rabolni kényszerít" (Katona J: Tiborc panasza - Bánk bán))Egy részükről  elmondható ugyanaz, amit annó a szerelmről mondogattunk: "öl, butít és nyomorba dönt". És készülnek a pártok 2010-re. Az eszköz nem fog számítani. A titkosszolgálat levitézlett katonái állnak rendelkezésre!  A  jól megfigyelt emberek lejáratása rövidesen elkezdődik. Hatalmas szocialista karrierrel rendelkező Ficsur elvtárs (megpörkölődve udzrt-vel) gondoskodik arról, hogy botoxos elvtársnőék elérjék az 5 %-ot.

Fogyunk mi egyszerű, jó érzésű magyarok, és egyre reménytelenebbé válik a helyzetünk. Nem elég pislogni és tétlenül széttárni a kezünket! 

1990-től tovább is rabszolgák maradtunk a saját csonka hazánkban. Ingyenélőket hordunk a hátunkon.
 Ami pedig a bankkártyánkon átcsorog?

https://youtube.com/watch?v=L_mzaleognA  
 

"Hozzon az Isten szerencsét!..."

 

2009. augusztus 6 - 22 óra: Draskovics, a pöszejakab az m1-en ismét kioktatta  a nézőket a szakszerű nyomozásról és a kormányzati erőfeszítésekről. Az erőfeszítés (erőlködés) nagy része már el lett végezve: ettől lett nevével azonos Veress és üres minden kassza.  Az igazság bajnokává felkent fajankó egy árva szót nem fecsérelt arra, hogy a cigányok elleni aljas sorozatgyilkosság ügyében a csütörtöki napon megtartott rendészeti bizottsági ülést miért kellett zártkörűvé változtatni, és ugyan miért van szükség a minisztérium környékén nyílvánvaló töketlenkedést 18 évre titkosításítani??!

A mutyizás folytatódik. A tettesek lehetnek pirézek, akik politikai megrendelésre dolgoznak ?  Ady: Csák Máté földjén című versének sorai jutottak eszembe a kislétai tragédia napján (Bajnai nyaralt): "a gróf tán épp agarász. /érzik titkon, hogy övék / E bús élet, a kalász".   A válságkezelő kormány sírásó szerepben.

6 komment

Címkék: bkv draskovics cigánygyilkosságok kormánynehezék


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr871290074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mm455367 2009.08.06. 18:36:49

Nemmegy a youtube link, oldalbetöltési hiba: (

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.08.06. 20:03:29

Megpróbáltam korrigálni. Kösz!!

szérom 2009.08.09. 12:05:03

Ha csak fent volna a baj, hajaj!
Ide lent ugyanaz, csak "pepitában" más a lépték, és sűrübb az akció!
Az elrendeltetésszerűen okosaink vagy
tudatlanságból vagy saját érdekből hülyítenek, felrevezetnek, ráűlnek az információra, meghamisítják és belterjessé teszik a korrupciót!
Vigyorgó önteltséggel rohanunk a szakadék felé!

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.08.09. 13:51:42

De fejétől bűzlik a hal...

szérom 2009.08.10. 16:06:57

Az igaz hogy a fejétől bűzlik, de...
Sajnos itt lentebb is van fej, meg fejek, lentebb...
Itt sok a mameluk, a pecsovics és önérdekű igazmondó juhász!
Ébresztő!!!

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.08.11. 08:07:01

"MINDENKI SZEM A LÁNCBAN!"
(Illyés Gy: Egy mondat a zsarnokságról)
süti beállítások módosítása