SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.05.15. 21:56 arvisura

A NÉPPEL A BOLONDJÁT JÁRATJÁK? Itt az uzsoracivilizáció!

VAN IS, MEG NINCS IS. 25 milliárd dolláros IMF hitelről beszélnek az állam vezetői, miközben 8-10 államkincstári papírokat felvásárló tőkés csoport símán zsarolja az egész országot, mert nem magas kamat kell az állampapírok után, hanem a nemzeti vagyonból pl: vízművek. Magyarországot jól átgondoltan manőverezők csapdába juttatták, s a világválságtól függetlenül 2008. őszén kijátszották  a "rokkanttá tevő" lapjaikat. Többek között ezt mondja Dr. Drábik János - a Szabad Európa Rádió egykori munkatársa, akit a mai országbódító pártok közül egyik sem hallgat szívesen. Kiírhatnák a Parlamentre: "Magyarország eladva!" Vallás és származás szerint nézzék meg kik uralkodnak a médiákban, a filmgyártásban, a bankokban. Miféle uniós maszlagról beszélünk? Kik is vágták a magyarságra Trianont? Ugyanazok, akik az unió hangadói. Nekünk Mohács kell. Visszajárunk a bitófa alá? Attól nagyok ezek a gall kakasok, Európa felperzselői, holokauszt mesterek, hogy Szent István nemzetét megcsonkították, vandálok közzé dobták, indiai pária ivadékokkal lezüllesztik, galiciai menekültek hídján tel avivi szipolyokkal térdre szeretnék kényszeríteni, vagy földönfutóvá tenni. Ahogy cserpákferi mondta: "akinek nem tetszik, húzzon el!"

20 milliárd az állam adóssága, 30 milliárd a gazdaságé és a lakosságé. Tudatosan félrevezetik a népet, közben uniós jogokról, szociálpolitikáról, kisebbségi jogoról, homokosok házasságáról prédikálnak,  s a háttérben szépen eltűnik minden, ami érték volt Magyarországon.

"– A nemzetközi pénzügyi körök a működő nemzeti vagyon 90%-át, így az ipari és mezőgazdasági üzemeket, bankokat stb. már megszerezték. Az igazi cél az, hogy a maradékot is megszerezzék, amíg nem jön egy olyan kormány, amit már nem tudnak könnyen irányítani. Most jöhet a nem működő nemzeti vagyon, mint az ország területe, a föld mélyének a kincse, a föld feletti és alatti vizek, az ingatlanok, pl. a királyi vár, a Sándor Palota, a múzeumok, a kórházak. A pénzuralmi világrendszer vezetői általában minden kormányt irányítanak, hiszen mindenki a világrend koordinátái között kénytelen mozogni."

"Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad
„A krízis már nem fogadhatja el többé a régi normákat, régi mintákat, ősi tradíciókat.” „Nincs értelme az egészség mértékéről beszélni, egy alapvetően beteg társadalomban.” „Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad.”

A világ népességének 1%-a birtokolja a világ javainak 40%-át, 34 ezer gyermek hal meg naponta, a bolygó népességének fele napi 2 dollárnál kevesebből él.

„Az igazi csalás az, amikor eltorzítjuk a pénz értékét. Amikor a semmiből teremtünk pénzt, nincsenek megtakarításaink, de van tőkénk. Hogyan lehet így megoldani az infláció problémáját? Az történik, hogy növeljük a pénzforgalmat még több inflációval.” (egy amerikai szenátor)

 

Itt érdemes elolvasni:

www.ingatlanmagazin.com/9082/Giga_bukta_A_25_milliard_dollaros_IMF_hi

Szólj hozzá!

Címkék: adósság dr 50 milliárdos drábik


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr451124052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása