SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.03.28. 11:14 arvisura

Mutyiból "Lúdas Matyi"

Komoly taktikai színjáték után többen azt jósolják, hogy a libaügyekkel Hajdú-Biharban "népszerű" bajnokok gordona lehet a befutó Gyurcsány jóvoltából.

Édes Jó Istenem! Ekkora szagértőt!

Gondolom a külföld jópofát vág a balfékek haláltusájához. IMF, IMF ezek fognak visszafizetni? A pénzetekből legénykedtek eddig.

Kutyakomédia a javából. A sírásók akarnak diktálni? Meddig tart ez az óvodásokhoz illő játék a magyar emberek feje fölött? Kik ezek a magukat politikusoknak és honanyáknak, honatyáknak valló szarjankók??

Lássuk a lényeget:

 

https://www.youtube.com/watch?v=m0YNnyTh-vU

És hogy lesz holnap? Rá vagyunk utalva az országot csődbe vivő MSZP párt kongresszusának döntésére?  Milyen tákolmány az alkotmányunk, hogy hétpróbás ámokfutók kezére juttat egy magyar nemzetet? A 15 % körüli támogatottságot élvező MSZP, vagy a gazdaságot, emberi értékeket, erkölcsöt szarrá tevő liberális  tollkereskedők ajánlásától függ a magyarok sorsa?

Elérkeztünk -már 2006-ban- a Szent Ágoston által leírt igazsághoz:

"Egy állam, amelyik nem tartja be önnön törvényeit, nem különb egy rablóbandától"

Ennél van még alább?

Látom a televízióban, hogy a 25 év szolgálat után, akár 40 évesen nyugdíjba vonulgató rendőrök védelmezik az MSZP csepűrágóit, a március 28-i    pártfrakció üléséről kikóválygókat. 

Miért nem az embereket védi meg a rendőrség ezektől a fajankó, felfuvalkodott hólyagoktól. "Szolgálunk   és védünk ?" -Drazsé elvtárs.

Mire lehet büszke ez a sorsunkat rontó társaság? Mivel érdemelte ki a jogos haragtól való megóvást?

"Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal"- mondta Gyurcsány Balatonöszödön.

Ennek az MSZP-nek a tudtával és támogatásával hat esztendőt hazudoztak és csaltak, loptak végig. Jöhet az üvegzseb!! Lopott holmit kérjük a ruhatárnál leadni!!

De vigyázzunk! Az ország vezetés nélkül, és nagyon nagy bajban van! A Fidesz pillananyilag nagyon nagynak, csalhatatlannak érzi magát, és valószínű hogy nagy arccal, a "bölcsesség kövét" birtoklónak hiszi majd magát amikor (előbb- utóbb) kormányra kerül. Eltöketlenkedtek ellenzékként hosszú időt. Rájátszottak a belpolitikai helyzet romlására, elősegítették nem csak Gyurcsány, hanem az ország kritikus helyzetbe kerülését. Ezt senki nem fogja szó nélkül hagyni!Egy keserves, örökös megpróbáltatásokkal tlített esztendő alatt elveszíthetik  támogatottságuk nagy részét.

Ha nem fognak azonnal kategórikus rendcsinálásba, a magánzsebbe vándorolt, tisztázatlan közvagyon visszaszerzésébe, a multik orgiájának megfékezésébe, a száz zsebből vérző adórendszer megtisztításába, a közrend és közbiztonság feltételeinek sarkallatos megváltoztatásába, a törvénykezési herce-hurca agóniájának megszüntetésébe, az államigazgatási struktúra ütőképessé tételébe, a tisztességes emberek megbecsülésébe, az indokolatlan  etnikai pozitív diszkriminációs ökörködés felszámolásába, az oktatás és az egészségügy sínre tételébe, hanem a zsebeik szuszakolásával, szakemeberek kirugdosásával, pártkáderek felhízlalásával és üres populizmussal operálnak, és  hablatyolnak, visszafelé mutogatnak a cselekvés helyett, akkor jön egy újabb kormányválság.

1998-2002 között is lózungnak bizonyult: nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani!  Nem könnyű útravaló lesz. És persze a közpénzek fölött ma bábáskodó regionális szerveződéseket, a kistérséginek titulált haveri körök ingyenbankját, a leaderes sarló-kalapácsos elvtársakat is keményen el kellene számoltatni. Több ezer Zchuslag van még szabadlábon!

Aki pedig csak tud, menjen el az uniós választáskor szavazni. Tehetünk róla, hogy (MSZP, SZDSZ) ilyen szánalmas díszpéldányokkal, antimagyar klónokkal ne járassák le még jobban Magyarországot.

Fogadják el, hogy nincs messze az idő, amikor az USA megroppan, az Unió utolsó csatlósaként fuldokolni fogunk a katonai, piaci  elkötelezettségünk miatt. Az elmúlt száz évben harmadszor tettünk rossz lóra (NATO, EU). Mit keresünk mi Irakban, Afganisztánban? Mit keresnek az amerikaiak Pápán? Párezer éhenkórász adhatja-veheti az országot? Kussolunk Trianonról és kiagyalóiról? Pénzen vett barátokat akarunk, vagy tudjuk ki mit csinált velünk és mit akar a magyar földdel? Megtagadtuk a határon túlra szakított magyarokat, de kutyát-macskát befogadunk?

A papíron terjesztett, médiában adagolt maszlagot ideje volna elfelejtenünk! Bábokkal vezettetjük a hazánkat?

Amikor a magyarság azt csinálta, amit rákényszerítettek, amikor a befogadott kisebbségek egymás ellen  ügyesen kijátszották, amikor idegen érdekekért minden szart "bevállaltunk", vagy a körmöket és fogakat kitépve, legjobbjainkat kötélre juttatva "rendet" csináltak, akkor roppant meg a gerinc. Százszor megtörtént és mindig túléltük. A magyarság hajbókolt a portának, kamarillának, kremlnek, zsinagógának.

Most a mezőgazdaságot, ipart, oktatást tudatosan megnyomorító -felhígító, papírozó elvénült Európának, a brüsszeli hiénáknak vagyunk játékszerei.

Aki fiatal, és jövőjében szépet is szeretne megélni, lehetősége vagy kényszere van, az búcsút int a kapufélfának és elhagyja szülőfaluját, szülőföldjét.

Családokat, lelkeket égettek szét a demokráciának csúfolt 20 év alatt. Mint tatárhorda, saját felkent politikai elitünk rabolt ki bennünket. Nem az eszüket, hanem csak a maguk alkotta törvényeket használták, mi pedig elnéztük, türtük, mint a birkák. Ébresztő emberek! A Világ elhaladt mellettünk. Nézzünk ismét kelet felé, egész távol keletre. Onnan jöttünk, onnan várhatunk erkölcsi megújulást. Mi nem indiai, galiciai gyökerüek vagyunk. Nekünk a saját  jegyeinkig kell visszamennünk, lerázva megátalkodott ellenségeinket, és hagynunk kell a bennünket tönkretevő gyökértelenek kiszáradását.

 

A két madár

(Unióköszöntő 2004.)

 

Indulj!

Szárnyszegett vak madár Nyugat felé vágyik,

tükörből etetni éhes fiókáit.

Fészkét már eladta, kakukkolnak benne.

Görénybűz vezeti üres végtelenbe.

 

Földre tiport pára, rossz ösvényre tévedt,

Sakálok fogadják a Turul nemzettséget.

Őshitét elhagyta, szülét megtagadta,

Írmagja csontjait szél hordja halmokba.

 

Maradj!

Szárnyszegett szép Turul Kárpátokra vágyik.

Erdőt, folyót, mezőt, szántót, szépet áhít.

Korcsult gyermekének elregéli útját.

Istenét szólítja, jövőjének kútját.

 

Százezer Igaz szó még most sincs leírva,

Sok tízezer évünk némán szállt a sírba.

Őrizze meg Tórem Jó Magyarok házát,

Adja védőpajzsként eleink fohászát.

 

 

"SZÁND MEG ISTEN A MAGYART!"

 

2 komment

Címkék: ludas gyurcsótányok matyik zsebmetszők


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr701030786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csapokarcsi 2009.03.29. 15:25:34

Közel állnak hozzám az írásaid, így ez a mostani is.
Biztosan alapvető változás kell, és most úgy látszik lesz is.
Ugyanakkor sokaknak, sokunknak fenntartásai, félelmei vannak.
Én úgy gondoltam, gondolom most
talán még inkább, mint pár hete,
amikor ezt kezdeményeztem:
kedvescsapatertek.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=65201
Az eu választás-szavazás kiváló
alkalom lenne arra, hogy mi
mindannyian figyelmeztessük
mindezeket a pártokat, hogy
mélységesen elégedetlenek
vagyunk velük.
Menjünk el, de érvénytelen szavazattal, pl 2-3 x behúzással jelezzük teljes elutasításunkat.
Talán egy 5-10-20 % érvénytelen
amit ki fognak mutatni elgondolkoztató lesz az országos
választásokra.

TuTibor 2009.03.29. 22:48:22

Tiszteletem!

Csatlakozom az előttem szóló úriemberhez, és azt kell mondjam, hogy (nagyon) sok igazság van abban amit írtál.Sajnos!
Viszont valamit megtanultam a Szlovák honba szakadt Magyaroktól, akikkel már közel 7 éve együtt dolgozom, "tudni kell Magyarnak lenni minden körülmény ellenére".Ők már csak tudják!Ezzel csak erre a mondatodra szerettem volna reagálni: "Aki fiatal, és jövőjében szépet is szeretne megélni, lehetősége vagy kényszere van, az búcsút int a kapufélfának és elhagyja szülőfaluját, szülőföldjét." Kényszerem nekem is van, de húzom amíg csak lehet, kapaszkodom az utolsó szalmaszálba is, mert MAGYAR vagyok és az is maradok bárhol a világon.

Nem politizáltam soha és szerintem nem is fogok, de csak a hülye nem veszi észre mi folyik itt az országban.Azt viszont tudom, hogy amíg tehetek valamit Magyarországért -ha egyáltalán van némi esélyem rá-, akkor azt megteszem, mert én szeretnék ITT MAGYAR lenni!Az "El lehet innen menni" duma pedig nekem nagyon nem jött be!

Üdv mindenkinek!
Tibi
süti beállítások módosítása