SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.03.15. 09:22 arvisura

Libertinus Hungaricus

"Az Origó hírportálján olvastam, hogy a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt apa és gyermeke temetésén, több ezren csendesen vettek búcsút.

A holtesteket közös mahagóni fából készült koporsóban temették el. A szertartáson, neves személyiségek is részt vettek, mint: Falusi Marian; Lang Györgyi; Hajós András; Kepes András; Koltai Róbert, illetve a pártok képviseletében is megjelentek.

Nekem ehhez az esethez annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy miért nem kezeljük őket a Nemzet Hallottainak, miért nem jelent meg a temetésen Győzike, Pákó, Josi Barat - ha jól írom.

Semmilyen bizonyíték nem utal rá, hogy etnikai bűncselekmény történt!!!!!

 

Hol voltak ezek a neves politikai és közéleti szereplők, az olaszliszkai tanár, temetésén, akit saját gyerekei szeme láttára vertek agyon a cigányok, akinek a gyerekeit életveszélyesen megfenyegették????!!!!!

 

Miért nem jelentek meg annak a magyarcsanádi lánynak a szertartásán, aki közel egy hónapot szenvedet azért, mert előtte  egy cigány megerőszakolt és kirabolt, majd felgyújtott???!!!!!!

Amikor a zámolyi cigányok megölték ártatlanul azt a szerencsétlen csákvári fiatalembert aki éppen látogatóban volt Zámolyon????!!! Ezek a gyilkos cigányok később mint "szegény, jogfosztott, elnyomottak" lettek politikai menekültek Franciaországban.

 

Hova tart ez az ország, és kit véd? Vannak ebben az országban, szlávok, svábok, cigányok, stb...! Miért mindig az utóbbival, a cigányokkal van probléma!? Egy demokráciában, miért nem a Többség szava az erősebb?? Miért a többségnek kell elviselni egy kisebbségi viselkedésformát? Az Általunk megválasztott politika, miért nem a választók jogát és érdekét tartja szem előtt? Miért nem lép fel, a bűnözésből és semmittevésből élő embercsoportok ellen?

 

Mit kell ahhoz tenni, hogy a bérből és fizetésből élők kapjanak elismerést, hogy Ők legyenek azok, akik jobban élnek. Hogy az általunk  fizetett politika, minket képviseljen????? Ezek után miért csodálkozunk azon, hogy a Jobbik lett Magyarország harmadik legerősebb pártja?

Szabó János”

 

Szólj hozzá!

Címkék: szolgamagyarok


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr271002952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása