SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.02.09. 20:40 arvisura

"OLY KORBAN ÉLTEM ÉN..."

Szemet szemért? Mert egyre többen ezt szeretnék. Gazemeberek, gaztettek és tehetetlenkedő, hazudozó illetékesek

 

 Gyertyát helyeztem ide, jelképesen az ártatlan áldozatok emlékére. 

 

 A népszámlálás alkalmával alig 190 ezer magyarországi személy vallotta magát cigány származásúnak. Egy félhivatalos forrás már több mint 600 ezer cigányról írt. Szerintem ennél többen vannak. Egyáltalán nem homogén közösség. Mégis többségükben azok a gyenge pontok, ami az egyént a társadalom hasznos tagjává teszi: tanulás (tudás), munkavégzés (szorgalom, kitartás), rendszeresség, alkalmazkodóképesség. A segélyezéssel megkönnyített ingyenélés demoralizáló az egyénre és környezetére is. A liberális és hintapolitizáló jogrendünknek egyenes következménye a bűnözés térnyerése és egyre szélesedő, mélyülő jelenléte.

Most is emailben érkezett egy lista, és ez szerintem a jéghegy csúcsa. Az ismeretlen, felderítetlen bűncselekmények, fa- és színesfém lopások, tyúk- és kerékpárlopások, zsarolások, uzsorakamatos ügyek száma ki tudja hány ezer?! Nincs Magyarországon cigánybűnözés?

 

 2007.

március: egy 26 éves cigány fiatalember Polgáron alaposan leitta magát a szociális segély fölvételét követően, majd ordítozva hazafelé indult.  Egy útkereszteződésnél ráordított egy idős kerékpárosra, ám az nem állt meg. A cigány fiatalember utánaszaladt, lerántotta a bicikliről, és többször fejbe rúgta. Az idős férfi belehalt sérüléseibe.

húsvét hétfő: Bakson egy 19 éves cigány fiatalember agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

június 23.: egy 23 éves dunakeszi illetőségű cigány nő cigarettát kért egy idős asszonytól Újpesten, s mert nem kapott, dühében agyonszúrta a hölgyet.

június 24: Ózdon egy 49 éves cigány férfi agyonvert és kirabolt egy 90 éves bácsit.

szeptember 27: a Szabolcs –Szatmár -Bereg megyei Piricsén három cigány fiatal agyonverte és kirabolta a település egyik kocsmárosát.

november 8.: Gyálon két cigány fiatal összerugdosott és kirabolt egy 103 éves nőt, aki csodával határos módon túlélte a brutális támadást.

november 11.: nem volt ilyen szerencséje annak a 93 éves asszonynak, akit Szalonnán vert agyon és rabolt ki egy cigányfiú.

november 18.: Gadnán egy 88 éves nénit erőszakolt meg és rabolt ki egy 21 éves cigány fiatal. A gyilkos ezen felül összeszurkálta áldozatát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét és levágta a lábát.

 

Megélhetési bűnözés ????

 

december 8.: a mátészalkai Luca Bisztró tulajdonosa zárórakor már nem akart kiszolgálni egy részeg cigány férfit, aki ezért telefonon odahívta barátait. A baseballütőkkel érkező banda leütötte a kocsmárost, vasvillát döftek bele, majd szétverték az ivót és a tulajdonos autóját is.

 

2008.

február 6.: Tarnabodon három cigány fiatal - hosszabb ideje tartó fenyegetőzés és többszöri fosztogatás után - agyonverte és kirabolta a 67 éves Balogh Lászlót.

február 22.: Jászberényben egy 85 éves asszonyt vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigány férfi.

február 22.: Mátraszőlősön egy ágyhoz kötött bácsit rabolt ki egy cigány fiatal, aki rágyújtotta az ágyneműt a magatehetetlen idős emberre.

február 23.: Tarnaőrsön egy 80 éves asszonyt erőszakolt meg és rabolt ki egy 20 éves cigány fiatal.

február 23.: Nyírvasváriban két cigány tört be egy idős asszony házába, fojtogatták, megkötözték, majd kirabolták.

március 10.: Gyöngyösön egy cigány család brutálisan összevert egy doktornőt a városi kórházban, mert nem akarta befektetni a család egyik nőtagját az intézménybe, hanem járóbeteg-szakrendelésre küldte.

március 14.: 3.200 forintért kellett meghalnia annak a 74 éves ceglédi néninek, akit saját tanyáján ölt meg és rabolt ki két cigány férfi.

március 19.: Tornyospálcán két cigány fiatal betört egy 54 éves asszonyhoz, megverték és megerőszakolták.

március 22.: Hajóson egy 37 éves cigány férfi betört egy 59 éves asszony házába, megverte, majd elrabolta arany ékszereit.

április 11.: Jászladányban egy 47 éves önkormányzati dolgozót szúrt nyakon egy törött pohárral egy cigány férfi, mivel úgy vélte, a helyhatóság nem foglalkozik kellő odafigyeléssel személyével.

április 16.: Somogyzsitfán egy 77 éves asszonyt gyilkoltak meg és raboltak ki cigány fiatalok.

április 19.: Vásárosnaményban két cigány fiatal agyonvert és kirabolt egy 69 éves férfit.

április 19.: Kiskunhalason egy 34 éves cigány férfi betört egy 52 éves asszonyhoz, brutálisan megverte és kirabolta.

április 22.: a Somogy megyei Öreglak-Barátihegyen két cigány férfi vasvillával támadt egy juhászra, mert annak birkái az út mentén legelésztek, és ez zavarta a támadókat.

május 2.: Hajdúhadházon a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigány fiatal rabolt ki egy idős hölgyet.

május 4.: ugyanez a banda brutálisan megvert és kirabolt egy 67 éves asszonyt, majd a bűncselekmény után alig egy órával egy kerékpárost hagytak helyben és fosztottak ki.

május 6.: Dormándon egy cigány nő fojtogatta gyermekei tanárnőjét, mert az rászólt a tanulókra.

november 23.: Kiskunlacházán egy 14 éves kislányt este hazafele menet megtámadott 6 cigány, megerőszakolták, majd megyilkolták, és a meztelen holttestét az út mellé hajították.

 

Az Olaszliszkai brutális tanárgyilkosság alkalmával azt gondoltam: a pipogya jogrendszer a sarkára áll és az üdülőkké átalakított börtön-kiképzőtáborokból kényszermunka táborokat csinál az arra kiérdemesült gyilkosoknak, rablóknak, latroknak. De nem történt semmi. A többségi társadalom, a becsületes emberek kioktatást kaptak „pöszejakabtól”, hogy nincs alapja etnikai indulatoknak.

És itt van a veszprémi tragédia. A nagy nyilvánosság előtt nyögések a minisztertől, nyögések a kormánytól. A köztévében hétpróbás gazembert meghazudtoló módon az „illetékes elvtárs” magyarázza a bizonyítványt, hasal, mellébeszél. Kállai Ernő kisebbségi ombudsman -művelt emberhez méltóan- azt mondta a veszprémi gyilkossággal kapcsolatban: ha az elkövetők cigányok, szégyent hoztak a fajtájára és személy szerint Őrá is. Becsülöm a karakánságát (igaz már a falnál nincs hova hátrálni). Ugyanakkor az ombudsmannak arra a véleményére, hogy a rendőrség ténykedése enyhén szólva is gyatra, az igazságnak felkent minisztere hülyére vette a nézőket, és belefogott a homokozóban tanult  mondókájába: a bűnnek nincs bőrszíne

 

A bűnözőnek viszont igen! Az áldozatoknak is! Ki meri állítani, hogy ez a kormány tudja mit csinál?? Ki meri állítani, hogy ez a kormány meg tudja védeni az állampolgárokat?? (Először Tőletek legyünk megvédve, fehérgalléros uraim!)

A gazdasági káoszt, köztolvajlást nem könnyű elviselni. A várható gyurcsányprés, a létbizonytalansággal küszködők számának gyarapodása a tisztességben megőszültek éhhalálához vezethet.

Kisebbségi jogok óvása címen a  regnáló kormány a falkába tömörült bűnözőket akarja tovább védelmezni?

Itt kérek elnézést minden törekvő, a magyar társadalommal harmóniában élő tisztességes cigány állampolgártól. Nekik a legkeményebb ezt megélni!

De szégyellje magát az egész politikai bagázs, akik eltartatják az iskolakerülőkből lumpenné váló, szociálpolitikai ösztönzésre számolatlanul gyermekeket vállalókat, akik négyévente -elvek nélkül- szavazatukkal honorálják meg az ingyenélést.

 

Röviden: milliárdossá vált, fölénk rakott „uraim” jól van ez így?

 

4 komment

Címkék: tarka népbutítás cigánybűnözés gyilkosok


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr72933273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szérum 2009.02.10. 12:20:51

Megélhetés márpedig igenis KELL!!!
Kinek a dolga? Mindenkinek tenni kell érte: az embereknek, a családnak, az önkormányzatoknak, a társadalomnak!
Addig míg a megélhetés igénylés, vagy limitált rablás kérdése addig ne várjunk eredményt!
Munkát kell biztosítani, és elvárni!
Vannak közfeladatok is /roncsolt területek, melyet helyre kellene állítani, parlagon lévő területek, melyek művelésre várnak, erdősítés, csatornák, útpadkák, stb, stb
Presztizsberuházások helyett a magunk dolgát kell!!! megoldanunk.Tudom én azt, hogy ez utóbbi sok macerával jár, és nem elegáns munka. Könnyebb a kritikát nyomni mint a munkát!

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.02.10. 19:02:24

Tanulás- és munkaundorral, a többségi társadalom íratlan szabályainak tudatos megszegésével csak rombolni lehet egy nemzetet, nem pedig építeni. Az uniózgatás egy nagy humbukk. kegyelemből nyolcelemis, szaroskezű léhűtőkkel nem lehet Európába menni, de meg lehet folytani a magyarságot. Néha-néha tetleges módon ritkíthatják is. Az anyjuk hasában nem volt jobb dolguk, mint egymást buzerálva közpénzből üdülni a sitten.

A köztolvajlás és nemzetrombolás közepette cigánybandériumok egyre elvetemültebb munkálkodása egyszer valóban progromhoz vezethet. Letargiába süllyed lassan minden komolyan gondolkodni képes, tisztességes ember. Anomiás a társadalom 80%-a, tehát még hamarabb elcsattanhat egy pofon, és elkezdődhet akár egy progrom is.

Nem tudom hogyan érti "könnyebb a kritikát nyomni mint a munkát".
Én nem kritizáltam, hanem sokak jogos felháborodását közvetítettem.
Ha lenne épkézláb és cselekvésre képes kormány, attól pedig követelném, hogy szabjon gátat a társadalom rettenetes ütemű lecsúszásának, és első lépésként rakja helyre a cigányságot. Akkor papoljon az ombudszman, meg pöszejakab Drazsé, ha a jog és kötelesség egységét garantálni tudja. Vagy önzetlenségük jeléül ossza meg vagyonát, lakását velük, mutasson példát! Nem szájtépésre lenne szükség, hanem konkrét intézkedésekre. Nem sok választja el a lelkileg is meggyötört embereket attól, hogy önbíráskodásig eljussanak -és ez nem a Magyar Gárda színeiben, hanem az élhetőbb település érdekében fog történni, ahol annak szükségét látják. Ez a kormány egy dologtól tud megszabadítani bárkit az elvtársain kívül: a pénztől, életkedvtől, tisztességes jövőképtől.

flak88 2009.02.25. 10:19:25

Mi ez? Még hogy szemet-szemért?
Persze csak a cigány bűnöz...azért mert csak ezt látják...De pl. azon,hogy kivégeztek egy ötéves kisfiút,sörétes puskával,azon nem háborog senki...
Vagy vegyék kézbe az ügyet a cigányok???
Hogy is volt? ...szemet-szemért...

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.02.25. 14:55:30

@flak88: ennél aljasabb és alávalóbb dolgot nem tudok elképzelni, mint egy ártatlan gyermeket minden ok nélkül likvidálni. Ebben maximálisan osztom mélységes felháborodását. A körülmények ismeretének hiányában nincs értelme találgatni..

Hogy a közállapotok tarthatatlanok, az tagadhatatlan. Óva intenék bárkit, hogy "kézbe vegye" a dolgokat és vedenta kezdődjön - főleg ha ukrán vagy szerb terroristák akcióztak.
süti beállítások módosítása