SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.01.31. 12:16 arvisura

PÁSZTOROK, PÁSZTOROK HOVA MENTEK?

Az elmúlt 2 hónapban több járókelőt is utcai rablók támadtak meg Miskolcon. Táskákat, mobiltelefonokat, pénztárcákat vettek el a megtámadottaktól.


- Összesen 8 ilyen utcai támadásban kellett intézkednie kollégáinknak - jelentette be péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Pásztor Albert, miskolci rendőrkapitány.
- Buszmegállókban, járdán támadtak meg járókelőket. Az elkövetők sok esetben erőszakot is alkalmaztak. Volt, akit kézzel, volt, akit bottal ütöttek le. Az utcai támadásokkal összefüggésben 11,  főként huszanéves elkövetőt vettek őrizetbe kollégáim.
Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások - elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon azt kell, hogy mondjam, hogy legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük - mondta Pásztor Albert.

 

Ennyi  a lényeg. Ez vágta ki a biztosítékot.

*

Miért nem lehet nevén nevezni most Magyarországon a rablót, a cigányt? Hova vezetett az öszödi őszinteségi roham.

Lehet látványosabban szembeköpni a tisztességet, a hétköznapi valóságot, mint kirúgni, eltávolítani az embert, aki kimondja a tényeket?

Magyarország ez egyáltalán? A magyarok országa? Szép magyar nevek a legfelsőbb szinteken: Gyurcsány, Draskovics, Hiller. Most hallom a rádióban a volt ombudsmant, Kaltenbachot.

 

Nekem elképesztő, ami kezd teret nyerni ebben az országban a magyarok megkukítása, megregulázása, megfélemlítése érdekében. Idegen zsoldosok játékszerei vagyunk?

 

Egy időben és térben távoli  indiai írásban fekete-fehéren olvashatók azok a kórképek, melyek a Világot a XXI. század. elején jellemzik. Energiaválságról, bankok tőkeinjekcióiról ott még nem kellett vizionálni.

 

„Bonyodalmak, betegségek, fáradtság, hibák (düh, bánat, éhség és félelem) válik uralkodóvá. A korszak előrehaladtával hanyatlik a világ és romlik az ember mentális és egészségi állapota. Így az emberek eszményei is egyre alantasabbak lesznek s az általános romlás mindent kurdarcba fojt.”

 

Az őszintétlen Kali - korszakról (Vaskorról) van szó, ahol egyre több ember lop, csal, hazudik. Egyre több lesz a bestiális ember. Csak a hírnév kedvéért adakoznak és áldoznak az emberek.

A kor jellemzői a vallástalanság, a viszály és nézeteltérés, valamint a bűn. Az emberek általában rövid életűek, a lelki megvalósításban lassúak s az aggodalmak miatt folyton nyugtalanok.

  

Márkandéja risi bölcstől a Mahábháratában olvashatók az alábbiak:

 „Bűnözők kerülnek a vezetői pozíciókba, az emberek életének hossza és testének magassága is csökken. A kereskedők csalók lesznek, hamis súlyt használnak. Egyre kevesebb lesz az erényes ember s mind több a bűnös. Az emberek pénzért adják majd a rizst, a nők pedig ölüket bocsátják áruba.

 

A tanítványok mestereik ágyát gyalázzák majd meg. Hét-nyolc éves gyereklányok teherbe esnek, ilyen korú fiúk apák lesznek.  A feleségek a szolgákkal állnak össze, sőt utcanővé válnak, bár a férjük még él. Az ízlelő és szaglóképesség megszűnik.

A tehenek egyre kevesebb tejet adnak majd, s kevesebb lesz a gyümölcs és a virág is, ezzel szemben egyre több varjú lesz. Az eső összevissza hull majd, sokhelyütt nem nő majd sem fű, sem fa. Egyre nagyobb területek válnak sivataggá. Az emberek tömegesen halnak éhen.

 

Az ámokfutók által tönkretett országra  rátört a világgazdasági influenza, és hatalomtól megittasult vezetői minden áron uralkodni akarnak. Nyomornegyede lettünk Európának. A hitel köldökzsinórja fojtogat bennünket. Nabuccóról énekel, aki tegnapelőtt még emberarcú szocializmust épített. Marx után szabadon: kísértet járja be Magyarországot, a szocializmus kísértete.

 

És még valamit: én magyar vagyok. Igaz ezt még rendőr nem kérdezte!

 

Magyarország 2009. január 31. – „Szánd meg Isten a magyart / kit vészek hányának”

 

Az igazságügy székébe rakott pénzelvtárs kézivezérlése falakba ütközött, a regulázás ötlete ezúttal kicsorbult (2009. február 01). Ideje volna Kolompár pénzét is tisztára "mosni" (a Duna mellett).

 

6 komment · 1 trackback

Címkék: jóslat indiai áldemokrácia szíkmagyarok


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr99914006

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Crile's 2009.02.01. 00:15:05

A tudatlanság: erő...Szép jó reggelt kívánok, kedves magyarok. Ilyen ország márpedig van.Tegnap Pásztor Albert, Miskolc rendőrkapitánya - nyilván mindenki értesült már róla - sajtótájékoztatóján elmondott néhány olyan tényt, amik egyeseket politikailag ér…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.01.31. 13:08:23

Nem szokásom védeni rendőrt, de most megtszem.! Ez az ember-PÁSZTOR ALBERT kapitány ur MEGÉRDEMLI! Aki ismeri és tudja, hogy milyen a helyzet Miskolcon és a megyébe, az igazat ad neki! Söt, a megyei cigányvajda is, azt nyilatkozta ,hogy a kapitány ur igazat mondott! Ám, a politikusoknak nevezett megélhetési kóklerek, ezt nem igy látják. Ezt is tudom, hiszen már ök is " rózsadombi parasztok" lettek és odáig ezt nem hallani! Ennél mar csak gusztustalan Gusztos Péter, szdsz-es mezei talpas képviselön csodálkozom. Ő tudja hogy itt borsodban mi van és mondja a süketet.! Beteg ez a manus, netán elfogyott a füve, vagy elgurult a gyógyszere ,esetleg részeg? Mit beszél ez itt nekünk , akik itt élnek? Miért hazudik?Ez nem rasszizmus, hanem valóság, bizony gusztustalan képviselö és társai!A kapitány ur tényeket közölt és ezek azt mutatják amit mondott! Ő a kapitány és övé a felelöség is! De ez a sok megélhetési képviselö--gusztustalan Gusztossal az élen, miért felel? Semmiért, mert ök kivételezettek! Akkor mit ugat bele egy városi rendörkapitány munkájába, ki a f@sz ö?De ha már jogokat adtak a kisebbségnek, akkor jó lenne velük tudatni, hogy vannak kötelességeik is! Mondjuk a jog , és az emberi - együttélési normák betartása stb,stb! Aki pedig még mindig védi öket, annak javaslom fogadja öket örökbe és tartsa el öket! Mi a lassan, a kisebbségiekké váló magyarok, már nem tudjuk megtenni!Kérek mindenkit aki rasszistázni akar, ne tegye, hanem nézzen szét borsodban. Meglátja a valóságot, és elhiszi amit a PÁSZTOR ALBERT kapitány ur mondott és elhiszi nekem is a leirtakat!

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.01.31. 13:42:54

@janos551: Szomorú, hogy nem csak kussolni kell az igazságról, hanem ezt az alulművelt, élősködő, és szociálisan szaporaságra kényszerített kisebbséget kerülgetni kell és el kell tartani. ASz lesz a többletmunkánk, hogy védekeznünk is kell azért, mert magyarnak merjük nevezni magunkat.
A liberális alapelvekkel ellentétben: nem vagyok köteles szeretni mindenkit. A testvéreimet, szüleimet nem tagadhatom meg, de aki élősködésre játszik, az ne képzelje magáról, hogy egyenlő velem.
Nagy sajnálom Pásztor Albertet, és közröhej amit pöszejakab művelt Vele.

szérum 2009.02.02. 10:23:24

Kesereg a lelkem, mert nem az okot, hanem a következményeket ragozzuk.Kell az ellenségkép az, hogy mindég legyen kit hibáztatnunk. A mi nagy bajunk oka:Trianon, cigányság, rendszerváltás, nyugdíjasok, ügynöklisták! ... Rosszul tesszük a dolgunkat: szeretjük a múltat átrendezni, nem megismerni, és rossz alapokon részigazságokon látszatmegoldásokat kis erdménnyel csináni. Míg ezt csináljuk kicsiben és nagyban, addig a történelem elhúz mellettünk! Mi alkottuk rossz törvényeinket, a jót mi hajtjuk rosszul végre. Ideje lenne normális erkölcsi alapokra helyezkeve végezni dolgunkat! Ha nem ÉRDEKEK, hanem ÉRTÉKEK mentén végeznénk dolgunkat, akkor megfordúlnának a dolgaink. AZ álságos draskovcs, és gustos féle lépések csak rontanak helyzetünkön.

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.02.02. 10:36:11

@szérum: Egyetértek a lényeggel. A rendszerváltás valójában köpönyegforgatás volt. Gyurcsány ötletelése, hogy 2010-ben (talán) kisebb létszámú parlament. Addig szétverni az önkormányzatokat, a listákon a férgese újtra visszaül. Új arcok, karakterek hiányoznak!

szérum 2009.02.02. 17:01:21

@arvisura: szaván kellene fogni az ötletelőt, tehát ha az ötlet jó, akkor a megoldást kellene szorgalmazni és nem pedig zsigerből leugatni! Vagy talán egyéni érdekeinket sérti a hatékonyabb működés? Az önkormányzatok újrakonstruálása időszerű. Mi működtetjük alegtöbb és legkisebb hatékonyságot felmutató önkormányzatokat. LASSAN ÚGY JÁRUNK MINT AZ A BÁNYA AMELYIK ANNY SZENET TERMELT, AMENNYI SAJÁT ELLÁTÁSÁHOZ ÉPEN ELÉG!!!

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.02.02. 17:30:54

BVan fogalmam az önkormányzatiság jelenéről, az ott gyakorolható érdekképviseletekről, a megválasztott tisztségviselők munkájáról. Nem igazán "népképviselet". Itt is először arról szavaznak: mennyi legyen a tiszteletdíj, a költségtérítés. Nem lehet véletlen az eladósodás, a csődbe jutás, a pártérdekek érvényesülése. Szép csendben kihal alóluk a választópolgár, ha ennyire felelősen gondoskodnak Róla.
Ami az ötletembert illeti: beszél, hogy ne kelljen cselekedni. Egy ilyen lerobbant országban nem 2010-es pármilliós megtakarítás ígéretével kellene házalni, hanem azonnal tenni, amire vállalkozott: egy országot irányítani. Ja. A haverok még nem laktak jól. nem csak a multuik visziok ki adómentesen a pénzt, hanem ez a sok felfuvalkodott "politikus-vállalkozó" sáskahad.
süti beállítások módosítása