SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.12.05. 11:12 arvisura

ANTISZEMITÁK?

Van a Reteklé televíziónak egy vasánap esti "közéleti" talkshowja, ahol, saját szavuk szerint deréktól felfelé keresztény emberek, kedvük szerint gyalogolnak bele  másokba , és próbálják közröhej tárgyává tenni politikai ellenfeleiket, vagy akik nemes egyszerűséggel lesajnálják őket. Csepp önkritikával bármelyik gnómnak nyílváníthatná magát. Talán épp ezért van még nézőjük, mert hülye poénjaik és szellemi megvillanásaik a legjobb képernyőt is képesek elhomályosítani.

Az egyik hordófejű a múltkorában azon bosszankodott, hogy itt van megint a zsidózás.  Háborgása közben eszébe sem jutottak betelepült ősei, a kunbéluskák, rákosimatyik, kimagyarosított nevű népnyúzó párttársai, a cionista hálószövögetők, a pénzvilágot lenyelő gentlemanok, a világot rettegésben tartó trükkmestereik.

Kétségtelen meggyengült Magyarországon a zsidóság tekintélye. nem kellett  volna  gátlástalanul önkényeskedni a hatalommal, a jogalkotás eszközeivel üldözőbe venni a magyar embereket, és uralkodásuk alatt  Magyarországot szétrabolni, kiszolgáltatni a kivénhedt Európa hiénáinak, kedves művész úr!

Itt követek meg minden tisztességes, becsületes zsidó származású embert, aki sem szóval, sem írással, sem cselekedetével nem tiport át másokon, s életével is példaként szolgálhat a többi embernek!

De hadd álljon itt néhány tekintélyesnek mondható ember véleménye, akikről ugyan elmondható, hogy rasszisták, de annál több eszük volt, hogy józan ítélőképességüket kétségbe lehessen vonni. Gondolataik summázata: komoly fenntartásaik voltak a"világot megváltó" zsidósággal kapcsolatban.

(ezek tények tisztelt csepűrágók!)

 

KÖLCSEY FERENC:
„Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll.”
 
 LISZT FERENC:
 „El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.”
 
 „A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Õ az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”
(Die Israeliten)
 
 
VOLTAIRE:
 „Úgy tűnik, hogy ti vagytok a legbolondabbak. A kafferek, a hottentották, a guineai négerek sokkal okosabb és becsületesebb emberek, mint a ti őseitek, a zsidók. Túltesztek minden népen szemtelen mesék kiagyalásában, rossz viselkedésben és barbarizmusban.
Megérdemlitek büntetéseteket, mert ez a ti végzetetek.” (Egy zsidóhoz írt levelébõl, aki azért írt neki, hogy az antiszemitizmus miatt panaszkodjon.)
 
„… a zsidók tudatlan és barbár nép, akik a régóta egyesítik a legpiszkosabb dölyfösséget, a legutálatosabb babonákat, a leglegyőzhetetlenebb utálatát minden népnek, akik eltűrik, és gazdaggá teszik őket.” (Juif, Dictionnaire Philosophique)
 
 „Õk mind a szívükben dühöngő fanatizmussal születnek, éppúgy, ahogy a bretonok vagy a németek szőke hajjal születnek. Egy csöppet sem lennék meglepve, ha ezek az emberek halálos veszéllyé válnának az emberiség számára.” (Lettres de Memmius a Ciceron, 1771)
 

 

 
Liszt Ferenc jóslata a rendszerváltást követően érvényesült  eddig legerősebben Magyarországon. Kézbe vették az államot, a sajtót, szétzúzták a keresztény erkölcs családon alapuló normáit, porlasztották a társadalom belső összetartását, ideológiai megosztottságot erősítettek, svájcisapkának titulálták a Szent koronát...

Szólj hozzá!

Címkék: antiszemiták?


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr521575498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása