SOKKÖZNAPOK

Él egy nép a Kárpát-medence huzatos, szemetes völgyében és annak peremén körbe.. Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban. Hajrá demokrácia - most uniós süketelésekkel!!! Mi fejlődik a XXI. században? Értelem, hit, tisztesség, avagy a káosz?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • szérom1: A józan ész még nem ment el hazulról, csak parkolópályára kerűlt! Ha a közösségi lét zárójelbe tes... (2010.10.13. 08:50) A JÓZAN ÉSZ HALÁLÁRA
  • arvisura: Ami a zenész felmenőket illeti: OV nagypapája állítólag brácsos volt. Ettől még a szakszervezet... (2010.07.18. 16:31) MILLIOMOS "PROLETÁROK"
  • szérom1: Jól megtanúlták a leckét!..."csak kicsiben éri meg tisztességesnek lenni!..." Mindez lépték kérdés... (2010.07.12. 13:29) LOPNAK FÉNYES NAPPAL!!
  • szérom1: Nagyjaink döntései a demokrácia jegyében "EGYETÉRTÉS"-ben, független képviselőink szabad akaratáva... (2010.07.12. 09:58) LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET!
  • boriah: ismerek egy Gyöngy Virágot. nekem tetszik a neve :] (2010.07.11. 15:08) NOMEN EST OMEN

2009.07.16. 12:41 arvisura

ÁLBUGAJAKAB

Úgy tűnik nem megy zökkenőmentesen a Velencei tó környékének izraeli kézre átjátszása, mivel a főmacher Tátrai Miklós komornyik úr annyi hibát halmozott egymásra, hogy kihátrált mögüle a mi Gordonkánk és 100 tagú zenekara.

A pénzügyminiszter nemes egyszerűséggel  utilaput kötött a talpára.  Tel-avivi emberkénk munkaügyi perbe fog, menedzserszerződése szerint százmilliók illethetik még a markát, hacsak közben nem kattan valami. Mintha szabadabb kezet kaptak volna a stiklifeltárók, éberebbek lennének az ügyészségek, VPOP, itt-ott meghallanák, amit az ÁSZ évek óta mond és leír: nincs gazdája ennek az országnak, nincs elmarasztalás, rengeteg az elmaszatolás, milliárdok vándorolnak jogtalanul tejfeles szájú, vagy kivénhedt pártkatonák, holdudvaruk istállómesterei zsebébe.

Összefügghet ez a libsi nadrágszakadással? A "fürge ujjas" léhűtők feje fölül eltünnek a bunkerernyők? A nemzet nagyjainak kikiáltott SZDSZ alapítók sorra lépnek ki a pártból, mert jött egy ember, aki tükröt tartott a "jóarcúaknak". Még nem szembesítették (név szerint) őket a mulasztásaikkal, károkozásaikkal, népnyomorításaikkal,  gondolati, erkölcsi fertőzéseikkel, hitvány trükkjeikkel. Megsüvegeltették magukat a zsellérré tett emberekkel.

Oszkóéknak van új emberük Tátrai helyére, aki ugyan nem Sukoró környékét verné dobra, de alkalmasabb lehet az MSZP maradék idejében honorálni az elvtársék kitartását. Állami Vagyonkezelőéknél ez is belejátszhatott a vezetőváltásba. Akad még itt kimazsolázható köztulajdon a választásig. A legjobb az egészben, hogy az Állami Vagyonügynökségnek állítólag nincs pontos leltárkészlete. Ezek szerint amivel gazdálkodtak, úgy ment mint a kártyában, bemondás alapján. Egy-két illetékes mókus kell még a Földhivataloknál és mire felébredünk oda a fél határ.

Mosolyra fakaszt kik, és hogyan ügyeskednek fölöttünk:

szentkoronaradio.com/belfold/2009_07_15_belebukott-a-sukoro-ugybe-tatrai-miklos 

„Budai Bernadett kormányszóvivő elismerte, hogy megfelel a valóságnak a Magyar Hírlap tegnapi számában megjelent információ, miszerint az azóta megbukott Gyurcsány - kormány tagjai 2008 májusában egy a lap birtokába került forgatókönyv alapján egyeztetést folytattak a velencei-tavi Sukoró határába tervezett, King’s City néven futó szálloda- és szórakoztatóközpontról.

Az egyeztetésen Gyurcsány mellett jelen voltak a beruházás izraeli, és izraeli gyökerű befektetői, akikkel Bajnai Gordon akkori gazdasági miniszternek mint a kormány részéről kijelölt projektmenedzsernek kellett kapcsolatot tartani.

A pénzügyminisztert június 5-én vizsgálatra utasító Bajnainak akkoriban azt is feladatul szabták, hogy közvetlenül referáljon Gyurcsánynak. A tavaly májusi egyeztetés érdekessége, hogy az arról készült dokumentumot Tóth András egykori titokminiszter ellenőrizte, és Ficsor Ádám jelenlegi titokminiszter mint kabinetfőnök-helyettes hagyta jóvá.

Fletó a gázüzletre kíván átnyergelni, és ahogy távolodik a hatalomtól egyre gázosabb üzelmekre derül fény. Perez úr nem a levegőbe beszélt.  A sírásóinkat legalább megismerhetjük.

Buga Jakab állítólag a népnek is jót akart. Neki se lett kerek a végkielégítése.

 

2 komment

Címkék: osztó tátrai oszkó sukorója


A bejegyzés trackback címe:

https://turoczi.blog.hu/api/trackback/id/tr151249152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.21. 19:28:23

Most érti, hogy akik felszabadítják, azok igázzák le legjobban.

leesett, ez az unió

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.07.23. 08:02:47

@tesz-vesz: meg korábban a szovjet-unió, a habsburg-unió, a török-unió, a tatár unió, a pápai unió, és a rendszerváltás óra a polcorreect unió.
süti beállítások módosítása